Amelia- miłego odpoczynku
Bociany zwiastują tylko dobre wieści
Wracajcie co najmniej we 4
Carla- bardzo wyraźne zdjęcia
i wzruszające
Ianka- Vinga- jesli mogę się wtracić
ja podawałam jedzenie nasze od roczku., teraz je wszystko to co my bo nie chciało mi sie gotować ciągle odzielnych obiadów. Dla potrzeb małej zmodyfikowałam trochę naszą dietę- jemy mniej tłuszczu i soli, więcej warzyw i bardziej lekkostrawnie. Mleko pije modyfikowane. Czasem podaję jej krowie. Nie wiecie może od kiedy można podawać dziecku miód?
Ianka oddajesz córeczkę do żłobka? ja teraz mam wilki dylemat od kilku dni- niania jest skrajnie nieodpowiedzialna i muszę coś znaleźć dla dziecka.
Kasia- slyszałam o tym kalendarz jak byłam w ciąży, chiński chyba
u mnie sie sprawdziło.
tutaj kalkulator płaci dziecka czyli wersja dla bardziej leniwych
Kalkulator płci dziecka - Kalkulator ciąży - Ciążowy.pl
Carla- bardzo wyraźne zdjęcia
Ianka- Vinga- jesli mogę się wtracić
Ianka oddajesz córeczkę do żłobka? ja teraz mam wilki dylemat od kilku dni- niania jest skrajnie nieodpowiedzialna i muszę coś znaleźć dla dziecka.
Kasia- slyszałam o tym kalendarz jak byłam w ciąży, chiński chyba
tutaj kalkulator płaci dziecka czyli wersja dla bardziej leniwych
Kalkulator płci dziecka - Kalkulator ciąży - Ciążowy.pl
co powtarzam stale hehhe to ci powiem że ja mojej miesiąc temu na paluszku dałam parę razy spróbować bez żadnych skutków ubocznych.Tu o ile pamiętam nie chodzi o alergię , tylko o jakieś bakterię z którymi dorośli i większe dzieci radzą sobie bez problemu, natomiast niemowlakom mogą szkodzić. Ja dałam mojej po tym jak moja sisostra mi powiedziała że nasz tato (pszczelarz) dał jej 5 miesięcznemu ! synkowi chleb z miodem , ja pytałam mojej pediatry 2 miesiące temu i mi powiedziała że powoli mogę próbować, więc myśle że wy też możecie