reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wasila nie znalazłam ile on kosztuje :) Ale pewnie drogiiiiii fakt ;]

Co do jesieni to też to czuję !!! Po pierwsze strasznie się dzisiaj czuję, chyba grypa mnie bierze ;/ A po drugie latałam wczoraj po sklepach i kurrrde same jesienne kolekcje już ;(

reklama
Vinga odnośnie butów-kupiłam ostatnio też w smyku ,taniej niż w bartku a też są całkiem niezłe i mają sztywny zapietek,ale nie wszystkie buty zdobyły moje zaufanie.

Muffi, nam właśnie chodzi o jedne solidne buciki dla młodego, potem trzeba będzie jakieś zimowe kupić.
tak więc jutro kierunek - Bartek :)

Hej, znowu mnie trochę nie było :)

Piszecie o butach- my Neli kupujemy buty w CCC i w Lidlu (miała ostatnią zimę lidlowe buty i były rewelacyjne, lekkie i nieprzemakalne). Adidasy zawsze Nike. Szczerze mowiąc nie dałabym 150 zł za buty dziecięce.

Wczoraj na szkole rodzenia mieliśmy wycieczkę po oddziale, mój mąż przerażony porodówką- chociaż wygląda rewelacyjnie w porównaniu do tej, na której rodziłam Nelkę.

Dziewczyny nie bójcie się żłobków :) Jak nie w żłobku to w przedszkolu dziecko swoje przechoruje, a kontakt z dziećmi i to, czego się tam nauczą są bezcenne. Nela za tydzień idzie w końcu do przedszkola, w końcu przestanie się nudzić ;)

Ja jutro kieruję się do szpitala, tak więc znowu mnie nie będzie bo z telefonu nie lubię pisać.

Samosia mam do Ciebie pytanie: a mianowicie, wy teraz remontujecie to mieszkanie i ile czasu trwa taki remont??? Bo z tego co pamiętam to robicie generalny remont...a i jakie duże mniej więcej jest to mieszkanie, jeśli mogę spytać??? Chciałam się trochę zorientować w temacie remontów mieszkań ;]

Vinga - ja kupuje butiki firmy Emel dla mnie są super mięciutkie , Bartek jakoś nie przypadł mi do gustu ma za twardą podeszwę, mnie w sumie trochę szkoda kaski by było na buty jak mały nie chodzi jeszcze i nie wiadomo kiedy zacznie a i lepiej dla jego stópek jak na boso się nauczy
Aniołek - niezła jesteś, dobrze że worek miałaś , raz jechałam ze znajomą i jej synem na wakacje , on cierpi na chorobę lokomocyjną, zachciało mu się rzygać na trasie , nie było jak się zatrzymać , żadnego worka w zasięgu ręki , więc kumpela otworzyła swoją torebkę i ten do niej rzygał ....:
Fuma - haha , chyba już odlaciały bo dziś już żaden nie latał i gniazda puste były .
VInga - i jak tam chleb , upiekłaś ??
Ianka - ja jestem w domu dłużej niż Ty :)i doskonale wiem o czy mówisz
WAsilia - to nasze córy by się dogadały :) u nas nocnik to wróg , jak go widzi to płacze ....
Carla - a dlaczego do szpitala idziesz ???

nie mogłam się jakoś zabrać za ten chlebek, ciążowe lenistwo mnie dopadło.
Amelia, a w jakim sklepie są te butki dostępne???

Samosia mam do Ciebie pytanie: a mianowicie, wy teraz remontujecie to mieszkanie i ile czasu trwa taki remont??? Bo z tego co pamiętam to robicie generalny remont...a i jakie duże mniej więcej jest to mieszkanie, jeśli mogę spytać??? Chciałam się trochę zorientować w temacie remontów mieszkań ;]
Generalnie to WSZYSTKO zależy od ekipy, jaką zatrudnisz - czasem dwie osoby szybciej ci wyremontują trzypokojowe mieszkanie niż inna ekipa pięciosobowa jeden pokój, bo jak nie dopilnujesz to ciągle a to towaru zabraknie, a to trzeba trzy dni czekać aż farba wyschnie...

reklama
Carla - masz racje , po co się denerwować!

Vinga - z tego co wiem Emel mozna kupić raczej w " niefirmowych" sklepach z butami dla dzieci , ja kupuje w małym CH , albo osiedlowym sklepie , są tez w NIco albo sklepach "zdrowa stópka " ale nie wiem czy te sklepy są sieciówkami .

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry