reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry:)

Muffi jeszcze nie mam brzuszkowej fotki ale jak tylko będę miała to wrzucę:) Termin mam na 14 lutego. Co do dolegliwości to mdłości nadal są chociaż nieco osłabły, niestrawności, no i wiecznie mi słabo. A przy moim dwulatku trzeba być mega dyspozycyjnym. Dobrze że ma kto mi tu pomóc bo byłoby biednie. Jest jeszcze jedna rzecz ale może uda się ją rozwiązać przy najbliższej wizycie.

Dorcia też na początku myślałam że tym razem chyba chciałabym znać płeć. Mąż od początku był na nie. Ja sobie to przemyślałam i stwierdziłam że jednak wolę nie wiedzieć. Chce poprostu uniknąć rozczarowań.

Francio dzisiaj obudził się z bólem brzuszka:( Byłam święcie przekonana że mam Esputicon ale okazało się że już się nie nadają do użycia:/ Dopiero teraz mojemu chłopcu jest ciut lepiej. Leży sobie i ogląda filmy z wakacji:)

Miłej niedzieli:)

reklama
hej :) powoli wracam do rzeczywistości , jak ja nie lubię się rozpakowywać ! sterta prania już czeka więc niedziela zapowiada się pracowicie.

Carla - do kiedy zostajesz w szpitalu?
Aniołek - już niedługo powinno być lepiej , dasz radę ! herbatka coś pomogła ?
Tesiak - no jesteś :) fajny masz termin :) współczuję dolegliwości , na pewno nie jest Ci łatwo ale dobrze że masz pomoc .

Do wtorku na pewno. ciekawe co będzie się działo jak nie przyjdę do sądu :) tatuś i jego baba na pewno zaraz będą wnioskować o ukaranie mnie hehe. porcję jedzenia są głodowego, masła nawet nie wystarcza na jedną kromke chleba :) koleżanka strasznie chrapie a poza tym jest w porządku. miłej niedzieli dziewczyny

Muffi-mieszkanie ma 40 metrów.Rozwaliliśmy w nim wszystko, co się dało,majster jest u nas od tygodnia i w tym czasie zrobił całą łazienkę a wczoraj zabrał się za wyrównywanie ścian.Do końca przyszłego tygodnia obiecał nam że wszystkie ściany będą zrobione i pomalowane na biało.Zostanie nam położenie paneli i mam nadzieję,że we wrześniu już się tam wprowadzimy:) co prawda będziemy spać na materacu i jeść tylko to co da się odgrzać na kuchence turystycznej ale co tam :D a co?szykuje się Wam remont? ;)

Samosia super że niedługo kończycie remont, my też zaczynaliśmy skromnie od materaca, ale z wielką radością że na swoim

Amelia tego najbardziej nie lubie po wyjazdach -prania i rozpakowywania

Dorcia jak to jest u Ciebie ze staraniami? Trwają czy odłożyliscie?

Tesiak termin porodu marzenie, będzie Walentyna albo Walenty hehe

Dziewczyny ją jestem po urlopie a ciągle czuje zmęczenie i chodzę spać razem ze swoim dzieckiem, chyba odpoczynek mi nie służy! Jestesmy na etapie podjęcia decyzji o żłobku, placówkę mamy już wybrana kwestia tylko podpisania umowy, no i czeka nas rozmowa z niania. Uciekam kończyć obiad a potem chyba sie zdrzemne,miłej niedzieli

Cześć kochanieńkie

Wasila obecnie mam @ starania odłożone na drugi rok...tzn mam we wrześniu gina i zobaczę co mi powie...z takimi wynikami prolaktyny i progesteronu na pewno nie zajdę w ciążę więc się nie zabezpieczamy. Interesujące to Twoje zmęczenie...interesujące !!! Kiedy masz termin @ ???:-D

Carla
trzymaj się kochana !!! Ja raz byłam w szpitalu gdzie dawali tak pyszne obiadki że nikt nie chciał wracać do domu...a smak tamtego kompotu pamiętam do dzisiaj ...pyyycha !!! Niestety w 99,9% szpitali jest tragedia ...ale mężuś na pewno donosi jedzonko !!! Daj znać jak się dowiesz co sąd postanowił dalej !!!
A chrapiącej sąsiadce daj w głowę poduszką ...może się uciszy !!!:confused:

Samosia my też na początku spaliśmy na materacu...łoża dorobiliśmy się po roku ....ale było fajnie bo Młoda nie miała szansy spaść :-D

Amelia może wpadnę Ci pomóc...ja uwielbiam się rozpakowywać !!!:tak:

Tesiak
w takim razie czekamy na zdjęcia ciążowego brzusia !!! Termin porodu super !!!
Ja nie wiem co będę mieć w głowie jak już zaciążę ( o ile zaciążę) ale na dzień dzisiejszy chyba będę chciała znać płeć :dry:

Dobrej nocki kochane !!!

Cześć dziewczyny :)
Niestety nie jestem Was w stanie czytać regularnie i już teraz nie nadgonie wszystkiego co pisałyście...
U mnie niestety brak dobrych wiadomości - dzisiaj zaczęłam plamić więc kicha :(
W sobotę jedziemy na wakacje na 2 tygodnie i nie zabieram ze sobą termometru, kalendarzyka ani żadnych testów owulacyjnych...
Przyszły cykl będzie nasz!
Polecicie mi może jakieś ziółka albo suplementy na poprawę śluzu? Bo u mnie tak kiepsko trochę z nim :)
Pozdrawiam Was i życzę miłego dnia :)

Dorcia- jestem zmeczona, bo ciągle w biegu, mój organizm już się przyzwyczaił do lenistwa urlopowego a to znowu trzeba rano wstawać, do pracy, zakupy, dziecko...... uffff
Termin @ mam na sobote

Kasiu powodzenia!

Co tu tak pusto? Wracać natychmiast!

Ostatnia edycja:
rozprawa jest 18.10, ten gnojek powołał 3 nowych świadków. wczoraj dostałam smsa że jeśli dbamy o zdrowie swoje i dziecka to żebym poszła dziś do lekarza i wzięła zaswiadczenie i sprawa się zakończy w 2 miesiące i że mam się nie denerwować . nie wiem kto to napisał, ale dziwne to strasznie

reklama
Witam Was

czytam czytam ale na razie nie jestem w stanie być tutaj aktywna, jak mnie nie mdli, to śpię, to żołądek czuje gdzieś pod żebrami ....... w weekendy mój M nie chodzi do pracy bo odsypiam cały tydzień, budzę się o 10 jem śniadanie, ide spać, budzę się koło 14 jem coś w stylu obiadu, idę spać i wstaję koło 16-17 i funkcjonuje do 21-22 i znowu spać .... w tygodniu spię mniej bo Córuchna więc mam więcej mdłości i dolegliwości zołądkowych - stwierdziłam, że jak mam Wam tu stękać co chwila to lepiej się nie odzywam - no nic trza to przeżyć, liczę że jak się obróci na 3 msc to będzie z dnia na dzień coraz lepiej.

Trzymam kciuki za nasze staraczki.

Carla nie przejmuj się, najważniejszy Twój duży Synuś !

Aniołek łącze się z Tobą w dolegliwościach, w tym tyg. musze porobić badania a wizytę mam 04/09.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry