reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej dziewczyny, melduje sie

przepraszam ze nie odniose sie do Waszych postow, ale nie doczytalam..:sorry2:

W sobote bylismy z mezusiem na koncercie Xaviera Naidoo, bylo super :tak:

A od dzis powrot do normalnosci, mlody poszedl po chorobie do przedszkola, ja w robocie siedze.

Z frontu starankowego to nie udalo sie w tym cyklu, niestety :-(

Zycze Wam milego tygodnia laseczki

reklama
Carla hmmm ciekawa jestem kto to napisał tego smsa ? Może faktycznie weź zaświadczenie od lekarza że Twój stan zdrowia nie pozwala na uczestniczenie w rozprawach ???

Wasila trzymam &&& co by @ już nie przyszła przez najbliższe 9 miesięcy !!!

Garbryska
nie smutaj się...wrzesień będzie Wasz !!!

Kurczak
oj bidulko się umęczysz...ale niedługo wszystkie dolegliwości miną i będziesz w spokoju cieszyć się ciążą !!!

KasiaSierpien na poprawę śluzu to olej z wiesiołka...np oeparol :)

Ostatnia edycja:
Hej:)

Amelia co do rozpakowywania to łączę się z Tobą w bólu;) ale równie mocno nie lubię pakowania... Jak Ci poszło?
A termin rzeczywiście fajny;) zwłaszcza że 15 lutego ja mam urodziny a m świętuje 2 lutego:)

Wasila przypuszczam że nie będzie mi łatwo wstrzelić się dokładnie w termin;P Chociaż z Franciem się udało:)
To znaczy że z niani rezygnujecie zupełnie?

Dorcia ale głupoty opowiadasz..."o ile zaciążę"...Przecież nie może być inaczej:)

KasiaSierpień życzę owocnego urlopu:)

kurczak trzymaj się! Już wkrótce będzie lepiej:)
Dobrze kojarzę że jesteś z Bielska czy okolic?

Miłego popołudnia:)

Tesiak rezygnujemy z niani, w ubiegłym tyg nie przyszła jednego dnia do pracy przysyłając w zastępstwie siostrę,

Carla trzymaj sie dziewczyno!

Dorcia- dzięki za kciuki, niedługo pewnie będę testować, dziś czuje sie fatalnie, dalej odczuwam zmęczenie no i mam dziwny posmak w buzi, w 1 ciąży też tak miałam, pije na potęgę, już 2 litry wypijam na razie to tyle,czekam zatem do soboty bo to za wcześnie na gdybanie

Wasila to nieźle:/ Ciekawe co powiedzieliby pracodawcy mojego m jakbym przyszła za niego do pracy:D
Nooo podejrzane te Twoje dolegliwości;) Trzymam kciuki:)

Wasila dobra decyzja !!! Fajnie że rozstałyście się bez awantur. Trzymam kciuki za Kornelcię !!! Będzie dobrze - zobaczysz !!! Jesteś niesamowicie cierpliwa...ja to codziennie bym testowała ... &&&&&&&&&&&&&&& za II !!!

Tesiak a u nas luty też imprezowy...prócz Walentynek mamy rocznicę 15...w Twoje urodzinki !!!

Witam się dziewuszki :)
Dzisiaj pierwszy raz od jakiś dwóch tygodni, samodzielnie byłam wstanie zrobić zakupy i ugotować obiad, mimo iż nocka była słabo przespana, rezygnuje z popołudniowej drzemki, bo w miarę dobrze się dzisiaj czuje, lekkie mdłości nadal są, mam tylko nadzieje, że wymioty nie wystąpią, bo wczoraj normalnie miałam masakre... póki co waga leci w dól ale brzuszek lekko się uwidocznił.... mam nadzieje, że lada dzień wrócę wśród żywych, bo na dłuższą mete tak się nie da funkcjonować. Jeszcze tylko 4 dni wstać i urlop :) huuuurrraaaaaa
Wasila - Trzymam kciuki &&&& oby @ nie przyszła :) Fajnie, że mała idzie do żłobka, pewnie nie obejdzie się bez nerwów na początku, ale ja uważam, że żłobek to dobre miejsce dla malucha, całkiem inaczej się dziecko rozwija wśród innych dzieci. Dobrze, że pożegnanie z nianią było w miłej atmosferze.
Tesiak, Amelia -mnie też czeka pakowanie, a co za tym idzie później rozpakowywanie, sterta prania z całego wyjazdu itp, no ale niestety uroki pobytu po za domem. prognozy pogody nie pałają optymizmem, a mówi się trudno, najwyżej będziemy leżeć i oglądać TV :) co za różnica czy tam czy w domu :) bo u nas pogoda też teraz nie najlepsza...
Carla - No to pewnie jutro opuścisz szpital, ciekawe kto napisał tego sms-a,....
Dorcia - wierzę, że szybko uda Ci się zaciążyć, nie odkładajcie staranek :)
Gabryska - Przykro mi bardzo, mam nadzieje, że następny cykl będzie owocny.
Kurczak - współczuje dolegliwości, wiem co przechodzisz... ale miejmy nadzieje, że szybko nasze mdłości i senność miną.
Pozdrawiam i miłego popołudnia

reklama
Cześć

Nie cierpię poniedziałków,dobrze,ze to już wieczór.
Jakoś dzisiaj mam dzień leniwca, nic mi się nie chce.Chyba trzeba przeczekać;-).

Gabryska- my tez byliśmy w sobotę na koncercie ale Lady Pank. Było super:-):tak::cool2:.

Tesiak- fajnie,ze wróciłaś. Akurat niedawno myślałam gdzie tez się podziałaś.

Kurczak i Aniołek-współczuję dolegliwości. Chociaż też i trochę zazdroszczę ich przyczyny.

Carla a moze faktycznie zrób tak jak ktoś Ci radził w tym smsie? Ja trzymam kciuki,żeby to się już szybko skończyło. Oczywiście Twoją wygraną.

Amelia- ja nie cierpię rozpakowywania. Spakować to się jeszcze spakuję ale na samą myśl o rozpakowywaniu mnie odrzuca.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry