reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Venna witaj i trzymamy kciuki żeby sie udało,moja ciaza też była inna niż mamy,moja mama najpierw poronila później trochę sie starali a mnie udało sie od razu,mama miała dzieci ponad 4kg, ja 3, 5 karmiła piersią 2 miesiące ją 14, przytyła 25 kg, ja 12 kg,porody naturalne ale też sie różniły

Amelia-spędzaj z mężem czas i obwieszczaj dobre nowiny

Ianka moja też z katarem

Aniołek udanego urlopu,wasze pierwsze rodzinne wakacje we troje

Dorcia wrzesień będzie Twój!

U mnie chyba tez wrzesień, zmęczenie minęło i mam mnóstwo energii, poza tym mam dolegliwości jak co miesiąc hehe. Od wczoraj mam nowych sąsiadów- z zaawansowana ciaza! Ale miło sie patrzy na brzuszki,chociaż porodu to nie zazdroszczę. Dobranoc

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki dziewczyny :) wiem, że na nic nie powinno się nakręcać, ale same wiecie jak jest :)
ogólnie jestem z mężem już prawie 9 lat (licealna miłość :P), małżeństwem jesteśmy od 2 lat, cały czas dążyłam do dobrej sytuacji materialnej i zawodowej. W marcu dostałam w końcu umowę na czas nieokreślony, więc chciałam jeszcze trochę tam pobyć. Baaaardzo marzę, żeby już mieć malucha. Pogarszająca się sytuacja w pracy zdecydowanie temu sprzyja, ale wiadomo jak to jest jak człowiek się spina.

Widziałam, że przyniosłyście szczęście już kilku szczęśliwym przyszłym mamom, więc proszę o odrobinę tych dobrych fluidów :)

Pozdrawiam gorąco :-)

Hej,

Venna- witaj na watku i szybkiego zafasolkowania

Muffi- uwielbiam grzybki smazone na patelni w smietanie mniam pychotka

Aniolek- zycze aby jednak pogoda was zaskoczyla i powitala sloneczkiem na urlopie

Ianka, Wasila- oby katary szybko przeszly waszym pociechom

Pozdrawiam wszystkie :-)

Venna - Witaj i powodzenia :) przesyłam ciążowe fluidki :)
dla reszty dziewczyn również :)
Muffi - Narobiłaś mi smaka na grzyby, mam trochę zamrożonych, ale wiadomo takie świeże najlepsze,
Wasila - może jednak @ nie przyjdzie,
Dorcia - trzymam kciuki za wrześniowy cykl :)
ok, wracam do obowiązków, jeszcze tylko dwa dni wstać :)

Heyy laski ;))

Aniołek no może w końcu przejdą Ci trochę te mdłości !!! A pogoda u nas ładna od początku tygodnia 20-22 stopnie i słońce, ale ma się bardzo ochłodzić w przyszłym tyg ;(

Witaj Venna!!! U nas napewno raźniej :P Wstaw sobie jakiś suwaczek. Który to Twój cykl starań?? Masz zamiar testować czy czekać cierpliwie na @ ??? I napisz coś więcej o sobie ;)

Ianka nooo dużo roboty przy tych grzybach później :P Mam nadzieję, że malutkiej szybko przejdzie katarek.

Amelia to miłego wyjazdu do męża życzę ;)

Wasila a może zobaczysz w tym cyklu I I :)

Laski ja też lubię grzybki, ale ponoć w całej polsce jeszcze nie ma grzybów tylko na pomorzu, jak to jest u was?

Jeszcze raz dziękuję za miłe przyjęcie :)

Muffi, pewnie uzbroję się w jakiś suwaczek - a jeśli chodzi o mnie, to cóż..
To mój drugi, a w zasadzie 3 cykl starań. Pierwszy raz próbowaliśmy w grudniu, ale się nie udało i wtedy również zmieniłam pracę, dlatego maluch został "przełożony". Chciałam dać sobie rok czasu, zwłaszcza, że trafiła mi się fajna praca z możliwością rozwoju. Niestety po tych 8 miesiacach zdałam sobie sprawę, że chcę czegoś innego od życia - i o to jestem :) Musiałam stoczyć walkę wewnętrzna, gdyż niestety od jakiś 8 lat cierpię na problemy z żołądkiem. Mam lepsze i gorsze chwile, więc wiecznie z myślą o powiększeniu rodziny czekam na ten lepszy. Jak się jednak okazuje, nie można sobie w życiu wszystkiego zaplanować.
Nie ukrywam zatem, że oprócz oczywiście - zdrowia malucha, trochę przejmuje się swoim w trakcie ciąży. Mdłości, wymioty i ta nieprzyjemniejsza część niektórych objawów bardzo mnie martwi. Wiem, że jest do przejścia i wiem, że dla dziecka jest się w stanie zrobić wszystko - po prostu poprzednie doświadczenie nastraja mnie trochę - nazwijmy to nerwowo na ten aspekt.

no to chyba tyle.
aaa, odpowiadając na pytanie - postanowiłam, że będę czekać do @, zobaczymy co przyszłość przyniesie.
ojj, baaardzo bym chciała;-)

Witam:)

Wasila to miło że sprawe niani udało się rozwiązać pozytywnie:) A Twoja córcia na pewno tylko skorzysta na żłobku. Dzisiaj właśnie w gazecie czytałam opinię jednej mamy na temat żłobka i wymieniła wiele zalet:) Kiedy można spodziewać się jakiś wyników testowania?;) Trzymam kciuki:)

Dorcia to ładną datę ślubu sobie wybraliście;)

Aniołek zazdroszczę i urlopu i tych ustępujących mdłości. Wczoraj moje śniadanie niestety trafiło do kibelka:/ A jutro czeka mnie badanie krwi z rana i dostaje gęsiej skórki na samą myśl. Jak rano szybko nie zjem to dopiero jest masakra...:/
Nawet jeżeli nie traficie z pogodą na urlopie to sama zmiana otoczenia, klimatu na pewno dobrze Wam zrobi:)

Fuma jestem jestem:) Miło że o mnie pamiętasz;)

Muffi grzybobranie się udało? Za mną chodzą grzybki ale takie w marynacie mmmm....ehh te zachcianki;)

Venna witaj:) Wysyłam ciążowe flidy i trzymam kciuki:)

ianka też często pół dnia piszę jeden post;P Bedna Twoja córcia:( Zdrówka dla niej.

Amelia życzę udanego wyjzdu:)

Tak szybko zrobiło się zimno że za bardzo nie mam się w co ubrać:/ Siostra mojego M podrzuciła mi jakieś spodnie a one wszytskie jakieś takie...duże.
A nie wiem czy wspominałam...10 września wybieram się na warsztaty Mamo to ja;) Warsztaty Mamo to Ja

Uciekam bo synuś się obudził i coś jest nie w humorze.

Powoli robię listę wyprawkową. Chciałabym sobie wydatki rozłożyć na najbliższe miesiące. Zacznę może od rzeczy bez dat ważności. Czy któraś z Was mogłaby polecić mi jakąś tanią i solidną aptekę internetową albo sprzedawcę na allegro? Do tej pory korzystałam z doz.pl ale chciałabym porównać ceny. Będę wdzięczna za info.

reklama
Venna - dobra decyzja :) nie ma na co czekać , ja trochę żałuję że tyle zwlekałam ale zawsze było coś do zrobienia :), nie martw się na zapas , może nie będzie tak źle ? i przejdziesz ciąże spokojnie czego Ci bardzo życzę :)
Tesiak - chudzinko :) ja też się nie mam w co ubrać ale na mnie jest wszystko za małe :/. Ja zamawiałam na Allegro ale nie pamiętam u kogo. Fajne te warsztaty .

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry