reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzięki Amelia - obyś wykrakała :) najpierw "zajść" to już byłoby coś ;)
Dziewczyny, a wy testujecie gdy @ nie przyjdzie czy nie możecie wytrzymać i testujecie wcześniej? Cholera, ten czas tak wolno płynie. Czytałam, że niektóre z Pań mogą odczuć zagnieżdzenie.. może któraś z Was już wcześniej przeczuwała? (pewnie pisałyście już o tym ze sto razy, ale przedrzeć się przez Wasz cały wątek do rzecz praktycznie niemożliwa:-D)

Straszne, mój mąż bawi się w najlepsze na wyjeździe służbowym, a ja już dumam "piwo bym wypiła, ale po co ryzykować",cała moja firma szykuje się na wyjazd we wrześniu a ja się zastanawiam "ciekawe co mnie czeka za miesiąc".. itd. Zdecydowanie jesteśmy w gorszym położeniu od facetów :)

reklama
Zatestowalam dziś i nawet cienia drugiej kreski nie ma, jeśli @ w weekend sie nie pojawi to powtórzę,ale nie liczę na zbyt wiele. Czuje jak @ sie zbliża wielkimi krokami,test robiłam dziś rano więc może za wcześnie

Ostatnia edycja:
Venna to 3mam za Was kciuki ;)

Tesiak grzybobranie udane ;) Część grzybków na obiad, część suszonych i część w occie ;) JAkiś czas temu pisałam tu na forum, że w H&M są zajebiste rurki ciążowe za 30-40 zł na przecenie… nie wiem czy jeszcze będą. A co do apteki internetowej to bardzo polecam http://www.aptekagemini.pl akurat mam ją blisko domu, więc odbieram rzeczy osobiście, ale wiem, że wysyłkę mają szybką i sprawną ;) A przede wszystkim jest ona tania ;)

Wasila może być jeszcze za wcześnie… jestem dobrej myśli !!!

Muffi wiem, że za wcześnie,poza tym to jakiś test z allegro o małej czułości. Mąż mi kupił dziś z apteki i będę dalej testowac. Nadzieja umiera ostatnia-piersi są większe i bolą, spać sie ciągle chce no ten posmak w ustach... Tylko w poprzedniej ciąży go czułam

Hello kobitki

Venna WITAJ !!!
Ja to 5 dni po owulacji już testy robiłam...ja z Tych niecierpliwców jestem niestety !!!:baffled: Tak,tak faceci są z marsa a my ze ...snickersa !!!

Wasila a jakiej czułości sikacza robiłaś ...10 czy 25 ???
Spokojnie poczekaj do weekendu i zatestuj raz jeszcze !!!

Zmykam kochane bo rano mam wizytkę u urologa w Krk...pozdrawiam !!!

Wasila trzymam kciuki za wasze powodzenie!! długo się staracie?

Dorcia, dzięki - dobrze wiedzieć, że nie tylko ja mam takie szurnięte myśli :)

Venna w takim gorszym położeniu to długo będziemy, ja teraz mając już małą nie wyobrażam sobie żeby wypić jedno piwko za dużo, mimo że wiedziałabym że mój się niunią zajmie, to i tak jest ta myśl "a jak się coś stanie" , o takie tam myśli .
Wasila oby na dniach się pojawiła II kreska
Muffi ta Twoja apteka jest dużo tańsza od tej co ja podałam ,w ulubione zapisałam, tak że Tesiak nie patrz na moją :)
Dorcia powodzenia u lekarza

moja niunia katarek niby lepiej, ale zaczyna pokaszliwać. Dziewczyny macie jakieś fajne przepisy na dania dla roczniaków na bazie kasz? czy to jaglanej czy innej, nie wiem co jej wymyślić

Dziewczyny nie wytrzymałam do weekendu i powtórzyłam dziś rano. Są dwie!!!!! Druga blada ale jest! Udało sie w pierwszym cyklu starań! Nie mogę sie w pracy skupić!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry