Venna
Zaciekawiona BB
Dzięki Amelia - obyś wykrakała
najpierw "zajść" to już byłoby coś 
Dziewczyny, a wy testujecie gdy @ nie przyjdzie czy nie możecie wytrzymać i testujecie wcześniej? Cholera, ten czas tak wolno płynie. Czytałam, że niektóre z Pań mogą odczuć zagnieżdzenie.. może któraś z Was już wcześniej przeczuwała? (pewnie pisałyście już o tym ze sto razy, ale przedrzeć się przez Wasz cały wątek do rzecz praktycznie niemożliwa
)
Straszne, mój mąż bawi się w najlepsze na wyjeździe służbowym, a ja już dumam "piwo bym wypiła, ale po co ryzykować",cała moja firma szykuje się na wyjazd we wrześniu a ja się zastanawiam "ciekawe co mnie czeka za miesiąc".. itd. Zdecydowanie jesteśmy w gorszym położeniu od facetów
Dziewczyny, a wy testujecie gdy @ nie przyjdzie czy nie możecie wytrzymać i testujecie wcześniej? Cholera, ten czas tak wolno płynie. Czytałam, że niektóre z Pań mogą odczuć zagnieżdzenie.. może któraś z Was już wcześniej przeczuwała? (pewnie pisałyście już o tym ze sto razy, ale przedrzeć się przez Wasz cały wątek do rzecz praktycznie niemożliwa
)Straszne, mój mąż bawi się w najlepsze na wyjeździe służbowym, a ja już dumam "piwo bym wypiła, ale po co ryzykować",cała moja firma szykuje się na wyjazd we wrześniu a ja się zastanawiam "ciekawe co mnie czeka za miesiąc".. itd. Zdecydowanie jesteśmy w gorszym położeniu od facetów
Tak,tak faceci są z marsa a my ze ...snickersa !!!