reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wasila - Kochana GRATULUJĘ , ale się cieszę :))

Dorcia- powodzenia, daj znać jak po .

Venna - ja zazwyczaj czekam do @ , uczę się cierpliwości:). Mój też wczoraj się bawił , a ja bawiłam dziecko :) to się nazywa podział obowiązków...

reklama
Dziękuję! Za wcześnie,żeby wpadać w euforię, więc wiecie tylko Wy,ciotki z babyboom hehe, mąż dowie sie wieczorem i na razie ty tyle!

Wasila ale wiadomość!! Super, cieszę się razem z Tobą :)

Dopiero odespałam pobyt w szpitalu, spałam tam po 6 godzin- ok 23 odsłuch, o 6 rano kolejny, a w ciągu dnia też ciągle coś więc spać nie było jak.
Zmienili mi luteinę na dopochwową, bleeee do tego nospa i globulki na noc bo posiew wyszedł brzydki. Boją się że znowu urodzę za wcześnie...

Ja zamawiałam z apteki gemini, apteki melisa, ale ostatnio zamówiłam po prostu na allegro, bo w tych aptekach nie było moich witamin (Centrum Materna z DHA), a na all zapłaciłam za 2 opakowania ok48 zł z przesyłką!! Tak więc trzeba szukać.
Ja już mam wszystko poza fotelem dla młodego i adapterami do wózka, zamowię we wrześniu. Nawet mam już wszystko poprane i poprasowane :)

Buziaki :*

czesc

WASILA GRATULUJE!!!!:-):-):-):-D:-D.Co za extra wiadomosc od rana.
zycze spokojnej i nudnej ciazy.

Venna witaj.

carla-w szpitalu jeszcze mierza goraczke o 5 rano? Zawsze mni irytowal ten obyczaj bo juz potem nie moglam zasnac.

Aniolek-jak samopoczucie?

a ja znowu chora i dlatego pisze z tableta.Tym bardziej,ze Moj okupuje kompa bo probuje ujarzmic dziennik elektroniczny (jest administratorem).

Ostatnia edycja:
trochę mnie nie było a tu takie wieści! :)
Wasila, gratulacje!!!! strasznie się cieszę, oby coraz więcej pięknych ciężaróweczek było na naszym wątku :)

u mnie intensywnie dni mijają.
mój mężasty wsiadł mi na ambicje i wytknął mi bałaganiarstwo, powiedział, że kącik roboczy mi zrobi w mieszkaniu, taki żebym mogła sobie tam nabałaganić :eek: normalnie mnie wcięło... więc teraz staram się być przykładną kurą domową, żeby pokazać pacanowi, że potrafię. czasem powala mnie swoją szczerością.
mały daje w kość okropnie, tak marudny i nieznośny nigdy nie był :no:
w poniedziałek wizyta u gina była, potwierdzona płeć, zostaje Gabryś... teściowa niepocieszona ale ja mam to głęboko w poważaniu
dalej czekamy na kredyt, podobno decyzja ma być do połowy przyszłego tygodnia, praca w mieszkaniu już wrze (dostaliśmy pozwolenie na przeróbki) w pon mąż z moim tatą i teściem rozwalali ścianę między salonem, kuchnią i przedpokojem. podobno ogromna przestrzeń wyszła :)
lecę poprasować bo mały śpi

Wasila- moje ogromne gratulacje :) ciesze sie bardzo

Vinga
- to niezle twoj M. z tekstem polecial :szok: moze twoj synek ma skok rozwojowy jak taki marudny, albo zabki mu ida, sily dla Ciebie

Carla- nie ma jak to we wlasnym lozku sie wyspac :tak:

Fuma-
zdrowka dla ciebie

a ja wolne wzielam w robocie i maluje pokoj mlodego, qrcze tak sie namachalam ze az mi sie odcisk na palcu od walka zrobil :eek: a jeszcze jedna sciana mi zostala do mazniecia..

Wasila moje gratulacje! kurcze, dobrze roztaczacie te ciążowe fluidy!

Amelia będę się starać uczyć tej cierpliwości, straszne to to :P niestety od małego byłam taka, że jak czegos chciałam, musiałam mieć to natychmiast. I nic się z wiekiem nie zmieniło..

Fuma, dziękuję za przywitanie. Życzę szybkiego powrotu do formy.

Wasila aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wiedziałam...czułam to...ten posmak , cyce bolące
WIEDZIAŁAM !!!

GRATULACJE !!!
I ślij nam ciążowe fluidki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skrobnę jutro cos więcej bo padam na twarz !!! DOBREJ NOCKI !!!

reklama
Carla - dobrze że już w domku :), wszystko gotowe to teraz tylko spokojnie czekać .
Fuma - zdrówka
Vinga - ja bym zostawiła mężowi małego na cały dzień , ciekawe co bym zastała po powrocie :) aa i jeszcze na szyje zarzuciłabym mu ze dwa kilo cukru by się choć trochę poczuł jak kobieta w ciąży ;)
Venna - mam nadzieję że nie będziesz musiała czekać zbyt długo :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry