reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ianka - może to sapka ?? jak ma zatkany nosek to wiadomo że ciężko się oddycha . Jak będzie się utrzymywać poszłabym jednak sprawdzić czy nie ma nic na oskrzelach.

reklama
Hejka - ale skrobiecie tych postów, nie nadążam czytać i chyba już dzisiaj nie zdążę, za godzinkę koniec pracy i URLOP, jadę się pakować i w nocy wyjazd kierunek Północ :), laptopa biorę ze sobą dostęp do WIfi tam jest więc postaram się zaglądać :)
Pozdrawiam i trzymajcie się ciepło.

Amelia no jak dziś w nocy będzie jak tak samo to jutro na izbę z nią pojedziemy, gdybym była w PL to bym poszła do mojej super pediatry a tu lipa. Teraz nic nie kaszle, tylko katar, i mam nadzieję że to od zatkanych dziurek te płacze.
Aniołek udanego urlopu, odpoczywajcie ile się da, i oby jednak pogoda dopisała

Właśnie moje małe kochanie przeszło cały pokój ze skarpetkami mokrymi które przed chwilą powiesiłam , bo dzień prania dziś robię.

Ianka zdróweczka dla Malutkiej !!!

Wasila no kochana napisz nam jak zareagował Twój ślubny ???

Amelia ja na AZS Młodej używałam Mediderm ... miałam emulsje do kąpieli i krem w takim wielkim pudełku...Młodej wyjątkowo podpasował
MEDIDERM KREM 500g łuszczyca, egzema, atopowe zapa (3482712971) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
MEDIDERM SHOWER EMULSJA DO KĄPIELI 500 g SKÓRA (3489846934) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Aniołek odpoczywaj kochana i pstrykaj foty dla nas :happy:

Fuma jak się czujesz ???

Powiem Wam że byłam wczoraj u tego urologa i zbadał i mnie i Młodą :happy:za free !!!
Ja mam kilka kamieni ...urosły przez ostatnie dwa miesiące :szok: Więc muszę się ich jakoś pozbyć...tylko jak ??? Młoda na razie ma "czysto" ale kontrolować ją muszę co pół roku.
Mój M tak profilaktycznie ma łykać Profertil...ale na razie nie kupuję bo cena zwaliła mnie z nóg !!!

Tak przy okazji pobytu w Krk...psiapsiółka zabrała mnie na wystawę HUMAN BODY ... dziewczyny szok...miałam ciarki na plecach...niesamowite...i bardzo ciekawe !!!

DOBREJ NOCY !!!

Aniołek - słonka życzę :)
Ianka - to jak się dowiesz daj znać . A ten krem jest na AZS ?
Dorcia - dzięki za link , kupię i spróbuję :) współczuję tych kamieni ...

Tesiak - byłam w smyku w Factory tam jest najwięcej wózków i Pan mi powiedział że oni w ogóle Cybexa nie sprzedają .. i nie są powiązani ze sklepem internetowym więc asortyment może się różnić . Zdziwiło mnie to bo jak ja szukałam dla młodej wydawało mi się że mieli , no ale to już trochę czasu minęło. W tygodniu podejdę do Entliczka Foteliki | Entliczek.pl tam mają większy wybór to zobaczę czy maja .

Muffi moim zdaniem warto...niby to 50 zł ale jak dla mnie super. Nigdzie nie zobaczysz tego...nigdzie tak realistycznie. Niby wystawa nie jest tak duża ale zgromadzonych "eksponatów" cała masa. Ale jeśli jesteś czuła na takie widoki jak np.maleńkie dzieci to zrezygnuj. Była tam kobitka co zasłabła.
Ja byłam z ciężarną psiapsiółką i było wszystko ok !!! Ja jestem zachwycona !!!

Dorcia to kamienie do chyba do usunięcia ?
Amelia hmm no chyba nie na AZS , przeoczyłam widocznie ten wpis, ale tak czy siak się dowiem jak się nazywa ten krem.

Moja już lepiej, nie kaszlała nic przez noc, przespała bez kataru noc, teraz tez dobrze, więc jestem dobrej myśli.
Miłego weekendu babeczki

reklama
czesc

ja tylko na chwilke wpadlam.

Dorcia -dzieki,ze pytasz.Dalej jesten chora,Chociaz przed chwila pomyslalam,ze jekbym sie lepiej czula to tylko zyc nie umierac-nic nie musze robic a Moj mi jedzonko i herbatke do lozka przynosi;-).

Ianka-jak tam malutka? Zdrowsza juz?

Aniolek-milego wypoczynku.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry