reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej:)

Wasila gratuluję:) Wspaniała wiadomość! Mąż się mnie pyta co się tak do komputera szczerze;P Życzę Ci spokojnej ciąży:) Jak mąż zareagował?

Amelia no troszkę wyeksploatowało mnie karmienie Franusia (dopiero od miesiąca go nie karmię;P), teraz ciąża. Powiedz mi Kochana, bywasz czasem może w którymś większym Smyku w Krakowie? Bo jeżeli tak to miałabym prośbę do Ciebie...

ianka dzięki za polecenie apteki. Właśnie że też sobie ją sprawdziłam;)

Muffi byłam w H&M i owszem były przeceny ale znalazłam spodnie albo w rozmiarze 34 albo 40 i w górę. A ja potrzebuje 36-38. Szkoda mi wydać 150 zł na spodnie w których pochodze tylko kilka miesięcy. Dzięki za namiary na aptekę. Rzeczywiście mają niższe ceny ale niestety w moim przypadku odbiór osobisty odpada i trzeba doliczyć przesyłkę.

Fuma zdrówka życzę:)

vinga no to mąż się popisał:/ Amelia ma rację, jakby musiał ogrnąć to co Ty to pewnie przestałby narzekać;)

Byłam wczoraj na badaniu krwi. Całkiem nieźlemi poszło. Nie było dużej kolejki a mi nie było aż tak niedobrze. W nagrodę pozwoliłam sobie na hamburgera;P

reklama
Ianka no ta apteka naprawde jest tania… polecam!

Aaaaaaaa Wasila GRATULACJE !!!! :) ALE SIĘ CIESZĘ! Kolejna ciężaróweczka u nas ;) To co, będziesz majóweczką tak? ;) Ahhh zazdroszczę Ci, zawsze chciałam mieć dziecko w maju ;]

Wow Carla fajnie, że już wszystko przygotowane ;) NApewno łatwiej to wszystko pozałatwiać jak się jest w stosunkowo mniej zaawansowanej ciąży ;)

Vinga hehe faceci mają te swoje teksty, nie wiadomo skąd im coś przyjdzie na myśl ;/

Fuma zdrówka życzę!!!

Tesiak no może te spodnie już po przebierane były i mały wybór ;)

Dorcia jak tampo wizycie???

A mnie wczoraj nie było, bo dziś moja siostra kochana wyjeżdża do Angli i strasznie mi smutno ;( Mam tyle rzeczy do zrobienia w domu a normalnie nic nie mogę ogarnąć bo deprecha ;( Muszę się wziąć w garść i posprzątać i zrobić jakiś pyszny obiad dla męża, ktoś ma jakiś pomysł????

Tesiak - dziś może będę obok , a co potrzebujesz ?

Muffi - apteka rzeczywiście tania , Emolium kosztuje 20 zł a jak ostatnio u siebie dałam 35zł ..... to nawet z przesyłką taniej wychodzi

Amelia mam przed sobą zakup dwóch fotelików. Tylko przed kupnem chciałabym je przymieżyć do samochodu. Na stronie smyka je mają ale w moim Smyku niestety ich brak. Chodzi o to, czy mogłabyś zobaczyć czy są one u Ciebie i w jakiej cenie? Miałabym jeszcze jeden pretekst do odwiedzenia Krakowa;)
Pierwszy to Cybex Aton (nie basic, nie 2 i nie 3) 0-13 kg i Cybex Sollution X-Fix (też nie 2) 15-36 kg.
Nie chodzi o to żebyś specjalnie się tam wybierała ale jakbyś zerknęła przy okazji. Bardzo byś mi pomogła:)

Amelia mają bardzo tanio i mają wyprzedaże, jak np jest 3 miesiące do końca ważności i wtedy można kupić jakieś suplementy diety czy kosmetyki za grosze!

Ostatnia edycja:
Amelia jeżeli tak dużo Ci tego idzie to kupuj po kilka opakowań, wtedy mniej zapłacisz za przesyłkę i może kiedyś będzie w promocji. Musisz obserwować ;]

Wasila gratulacje!:)
Muffi faktycznie niedrogo mają w tej aptece,zaraz się zabiorę za porządne przeglądanie i znając siebie pewnie coś zamówie :P
Fuma-wracaj szybko do zdrówka!
Vinga-odważna jesteś :P ja dopiero po podpisaniu aktu notarialnego zaczełam szaleć z remontem :D

Samosia, umowa deweloperska już podpisana (notarialnie) ale my tylko ścianę wyburzaliśmy przed wylaniem posadzki, bo później ciężko by było to zrobić

reklama
Wasila i jak mężuś zareagował ?
Fuma
zdrówka
Vinga i jak dziewczyny piszą powinien każdy facet zostać z dzieckiem min cały dzień z 2 kg na szyi, mdłościami i myślami co by na obiad ugotować dla dziecka. Mojemu wczoraj zostawiłam po pracy pełny zlew garów, bo przy małej nie dałam rady, otwierała mi wszystkie szuflady jak chciałam coś umyć, obiad zjadła na 4 talerzach bo jej nie łatwo dogodzić ! o i teraz zrozumiałam co to jest pełny zlew po każdym śniadaniu, obiedzie czy kolacji
Muffi o ile dobrze liczę to jeszcze nic straconego mieć majowe dziecko :-D
Amelia ja używam duńskiego lacobase, krem rewelacja ale też nie tańsza, mojej kuzynce kupiłam i była zadowolona, ale w aptece znalazła odpowiednik polski, nie wiem jaka cena ani jak się nazywa, ale dowiem się:)
Tesiak mam atona cybex, mi w dwóch autach dopasował się

Mamusie pomóżcie, bo moja mała wydawała się że już lepiej się czuję, i niby się bawi fajnie gorączki nie ma, katar większy niż 2 dni temu, ale może lepiej jak odciągam, niż jak spływa na oskrzela więc ok, ale dziś w nocy budziła się co 3 godz piła flasie, a rano o i teraz po pobudce płakała i tak świszczała, nie wiem jak to nazwać, tu do lekarza nie poszłam bo na dziś by mnie nikt nie zarejestrował.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry