reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej laski ;) Nie było mnie trochę, bo byłam na wiosce na grzybach ;)

Tesiak fajny termin porodu ;)

Amelia no wracanie do rzeczywistości po urlopie jest straszne ;(

Samosia dzięki za odp ;) Chciałam po prostu się zorientować jak wygląda sprawa remontów. Mam nadzieje, że jak najszybciej wprowadzicie się do nowego lokum ;)

Kasia może to plamienie implantacyjne :> Miłego wypoczynku!!! I na śluz dobry jest wiesiołek.

Carla fakt dziwne to. Ale nie przejmuj się i nie stresuj.

Kurczaj 3mam kciuki za wizytę i żeby mdłości i złe samopoczucie Cię opuściły.

Wasila 3mm kciuki !!! :)

Dorcia ja jestem :)

Wasilia - ja jestem po urlopie bardziej zmęczona niż przed .., tyle rąk miałam mieć do pomocy a wyszło jak zwykle ..Trzymak kciuki za II kreski i by mała polubiła żłobek :)
Dorcia - zapraszam :) wstyd się przyznać ale jeszcze nie rozpakowałam do końca :zawstydzona/y:, a najgorsze jest to że zaraz znów się muszę pakować :/

Kasia, Gabryśka - u mnie też @ :(

Carla - dziwne to , a jakieś wieści już masz co się wydarzyło wczoraj ??

Kurczak - współczuję dolegliwości , który to tydzień ?

Tesiak - to jedna wielka impreza w lutym będzie:)

Aniołek - mam nadzieję że mdłości odpuściły, i urlop przebiegnie bez żadnych dolegliwości

Muffi - lubię chodzić na grzyby :) , relaksuje mnie to , nad morzem poszłam z małą ale ją bardziej interesowały *****jady :) więc wróciłam z niczym .

Fuma- 100 lat nie byłam na koncercie , muszę nadrobić zaległości

Vinga, Ianka co tam u Was ?

I ja się melduję, chyba mnie niebiosa wysłuchały bo mdłości trochę ustąpiły, ciekawe na jak długo, ale normalnie wsunęłam na obiad skrzydełka panierowane :) a przez ostatnie dwa tygodnie żyłam na bułkach z masłem :)
za to mam ostatnio problemy ze snem w nocy no ale jak to mówią jak nie urok to sraczka, robię pomału listę co musimy spakować, :) przodują grube swetry i bluzy bo zapowiadają 15 stopni, zresztą pogoda dzisiaj też nie lepsza bo tylko 16...
Pozdrawiam i miłego wieczorku.

Hej dziewczyny!
Prześledziłam trochę Wasz wątek i szczerze przyznam - miło widzieć jak wzajemnie się wspieracie.
Również zaczeliśmy z mężem starania o malucha, więc uznałam, że to dobre miejsce dla mnie :) Oczywiście mam wiele obaw z tym związanych, ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Staram się nadmiernie nie nakręcać, ale pewnie wiecie jakie to trudne.

Trzymam kciuki za wszystkie mamy i za wszystkie przyszłe :)

hej
zaczęłam w południe pisać ale moja się przebudziła z płaczem, o i popisane było. od wczoraj męczy ją katarek i spanie jest trochę utrudnione, a sama ją doprawiłam :(:( pojechaliśmy nad jezioro wydawało się ciepło ale na miejscu tak zaczęło wiać brrr aż mi nos zmarzł.
Venna witaj, obawy będziesz miała cały czas nawet jak już urodzisz :) ale nie myśl teraz o tym tylko do dzieła:)
Aniołek oby już mdłości nie wróciły, a bezsenne noce w ciąży to podobno norma, ja na szczęście sypiałam dobrze. Jak długi masz urlop?
Amelia a gdzie się znów musisz pakować?
Muffi uwielbiam na grzyby chodzić, wybieram się w ten weekend jak nie będzie bardzo zimno, gorzej z późniejszym czyszczeniem ich he
Wasila kciuki zaciśnięte za dwie II i niech Twoja niunia szybko się zaklimatyzuje w żłobku
Kasiasierpien szybkiego zafasolkowania
Kurczak bidulko ty, stękać nam tu możesz nie ma problemu tylko faktycznie w wolnej chwili idz leżeć i oby szybko mineło

Dziękuję ianka, wzieliśmy się już do roboty - teraz zostało tylko 12 długich dni oczekiwania :)

Mam jeszcze pytanie do wszystkich Mam - czy zauważyłyście może podobieństwo własnej ciąży do ciąży najbliższych w rodzinie kobiet (siostry, mamy)?

Venna tak szybko odpowiem że nie a nawet przeciwnie, moja siostra z dwoma ciążami musiała leżeć, żeby donosić, wcześniej wielkie problemy z zajściem, a ja zaszłam od razu i całą ciąże latałam, urodziłam 10 dni po terminie mimo że się porządnie gimnastykowałam żeby nie przenosić tyle.

reklama
Venna - Witaj :) trzymam kciuki :), siostry nie mam ale kiedyś mamę pytałam czy pamięta jak przebiegały jej ciąże to prócz wszystkich typowych dolegliwości które praktycznie każda kobieta w ciąży ma to wszystkie dzieci urodziła grubo po terminie tak samo jak ja , myślę że nie ma się co nastawiać na taki sam przebieg jak u innych.

Ianka - jadę z mężem trochę pomieszkać :) biedna mała , mnie katar doprowadza do szału , nienawidzę ! a co dopiero taki maluch

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry