reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Amelia właśnie mi córa przyniosła swoje pierwsze buciki...właśnie Emel miała :-D
Ja w Bartku długo kupowałam buciki...najczęściej na wyprz :-D ostatnio zimówki , ale klapa totalna...wybrałam "ładne" zamiast " dobre i nieprzemakalne" i to był mój błąd ..ale cóż było minęło:tak:

Dzisiaj mam dużżżżo sprzątania...więc do wieczorka :tak:

reklama
Hej! melduje się ze szpitala. mąż zaraz przywiezie mi obiad i resztę rzeczy, niestety nie jestem sama na sali.mój syn wazy już 1600 g :)

Oj Carla - bidulka z Ciebie, że musisz tam leżeć, ale skoro to sprawi, że nie będziesz musiała iść w poniedziałek na tą rozprawę to leż :) No to Masz już co dźwigać :)
a ja właśnie wstałam, przeleżałam całe przedpołudnie z przerwą na śniadanie, A wrócił z pracy będe testować herbatę imbirową zobacze czy taka dobra na mdłości, teraz wcinam gumy rozpuszczalne fritt, jak jem coś kwaśnego to przez chwile mi lepiej. ale ogólnie jestem strasznie słaba, kurcze kiedy to minie..... :( Co do tematu bucików to ja się nie wypowiem :) póki co jestem w tym zielona :)
Pozdrawiam i miłej soboty.

Witam po długiej nieobecności:)

W końcu odzyskałam swój komputer:) Co prawda z lekką obsuwą ale tak jak obiecałam, wrzuciłam na grupę kilka zdjęć z naszych wakacji. Za chwilę będzie też pierwsza fotka naszego młodszego Bąbla.

Co do pierwszych bucików to mogę polecić firmę Befado. Na ich stronie internetowej można sprawdzić gdzie są dostępne w sprzedaży. To są bardzo dobre buciki w super cenie. Jak dla mnie "Bartki" są trochę za drogie, zwłaszcza że dziecko bardzo szybko wyrasta. Później polecam buty Elefanten dostępne w Daichmanie. Też warto wejść na stronę i poczytać sobie o rozwiązaniach jakie stosują. Mają super elastyczną podeszwę i są wykonane z naturalnych materiałów. Za zimowe buciki zapłaciliśmy ok 150 zł i sprawdziły się rewelacyjnie.

Heyyy Tesiak!!! Długo Cię nie było...! Fajne fotki z wakacji ;) A jak tam, brzuszek się już pokazał??? Matko to już 16 tc !!! Kiedy to zleciało! Aaaaaa i piękne zdjęcie maluszka ;)

Carla dobrze, że nie będziesz się denerwować w tym stanie. A Twój Tomeczek to duży już chłop !!! :)

Tesiak witaj ponownie.

Carla duży chłopak sie zapowiada, oby jedzenie było dobre i towarzyszka na sali w porządku, nie lubie szpitali ale czasem tak trzeba.

Tak mi sie przypomniało- założyliśmy sobie z mężem te konta w NFZ żeby mieć orientację ile na na nas wydają, poród z 2 tyg pobytem w szpitalu na patologii ciąży kosztował ponad 8 000 zł, P. Stwierdził że tyle to my nawet na wczasy że dwoje nie wydamy

Helloł

Carla bidulko...trzymaj się tam !!! Ale na pewno lepiej w szpitalu leżeć niż patrzeć na tego "pseudo-człowieka" !!! OOOO zapowiada się "kawał chłopa" :tak:

Tesiak dobrze że się odezwałaś bo miałam Cię właśnie wywoływać !!! Widać brzusio ??? Bo też ciekawa jestem !? Młodszy bąbel...znacie płeć ????

Muffi dziękuję:) To prawda, czas szybko leci, brzuszek się okrągli...a ja chciałabym żeby był już luty. Denerwują mnie ograniczenia związane z moimi dolegliwościami. Mówią że ciąża to nie choroba a ja się właśnie tak czuję:/

Dorcia nie, nie znamy płci i podjęliśmy decyzję że nie chcemy znać;)

Dobrej nocy:)

Tesiak dawaj tu fotkę z brzuszkiem ;) a jakie dokładnie dolegliwości Cię męczą??? I na kiedy masz termin porodu? I super, że nie znacie płci ;) Jak będę w ciąży to też nie będę chciała :):):)

Wasila, to faktycznie niezła sumka ;)

reklama
Witam Niedzielnie !!!

Muffi , Tesiak a ja jak Bozia da dzidziusia będę chciała znać płeć ... Muffi inaczej jest jak się rodzi kolejny potomek a jak pierwszy...więc podziwiam Tesiak bo ja bym nie wytrzymała w niewiedzy :-D

Miłego odpoczynku kobietki !!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry