Fuma_Foch
Fanka BB :)
Cześć
Mój biedny chłop siedzi nad rozkładem programu,to tak jakbym była sama w domu.
Chyba mu wieczorem pomogę i coś tam napiszę bo ma biedak w tym roku pięć przedmiotów
.
Dorcia- Castagnus polecam. Tak, jak już pisałam ureguluje Ci jedno i drugie a przy okazji może zmniejszy te boleści.Bromergon brałam i ja akurat nie miałam bo nim żadnych skutków ubocznych.Wręcz by, powiedziała ,ze dawno się tak dobrze nie czułam jak po nim.Ale wiadomo,ze każdy reaguje inaczej.O Castagnusie moja ginka powiedziała,ze to ziołowe i na pewno nie zaszkodzi a najwyżej nie zdziała ( bo jakby prolaktyna była u Ciebie większa to już nie da rady.U Ciebie jest taka ,ze powinno być ok.)
Amelia- a nie mogłaś jakiegoś bociana złapać. Może by się go jakąś żabą obłaskawiło i byśmy miały swojego,forumowego i by dla nas pracował;-).
Aniołek , o matko. Dobry z Ciebie kierowca.
Mój biedny chłop siedzi nad rozkładem programu,to tak jakbym była sama w domu.
Chyba mu wieczorem pomogę i coś tam napiszę bo ma biedak w tym roku pięć przedmiotów
.Dorcia- Castagnus polecam. Tak, jak już pisałam ureguluje Ci jedno i drugie a przy okazji może zmniejszy te boleści.Bromergon brałam i ja akurat nie miałam bo nim żadnych skutków ubocznych.Wręcz by, powiedziała ,ze dawno się tak dobrze nie czułam jak po nim.Ale wiadomo,ze każdy reaguje inaczej.O Castagnusie moja ginka powiedziała,ze to ziołowe i na pewno nie zaszkodzi a najwyżej nie zdziała ( bo jakby prolaktyna była u Ciebie większa to już nie da rady.U Ciebie jest taka ,ze powinno być ok.)
Amelia- a nie mogłaś jakiegoś bociana złapać. Może by się go jakąś żabą obłaskawiło i byśmy miały swojego,forumowego i by dla nas pracował;-).
Aniołek , o matko. Dobry z Ciebie kierowca.
a dziś w dodatku strasznie mnie żołądek boli i zgaga piecze. nie mogę się nudzić, a co 
A co tam !!!