reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witaj Vinga i powodzenia w staraniach :)
Muffi - nie przejmuj się mi też brakuje weny do pisania..... nic mi się nie chce i też mnie chyba zimowa deprecha dopada.... musze cos ze sobą zrobić... jade chyba w piątek do sklepu po farby i panele i biore się za poddasze..... już chce mieć to z głowy bo jak zrobi się cieplej to mi sie już nie będzie chciało - wtedy będe wolała iśc na spacer, na rower i w ogródku posiedzieć...
pozdrawiam:)

reklama
hej :) Niemartwsie , Ianka - jak nocka?
Aniołek - ja nie pamiętam kiedy dostałam ostatnio kwiatki...coś mało romantyczny ten mój mąż :baffled: , może na św Walentego się pofatyguje , choć pewnie zapomni jak zwykle:-(
Wasila - pomyśl sobie , że przynajmniej wizyta u dentysty jest szybka w przeciwieństwie do porodu , mi też brakuje czasu dla siebie ale podobno przy dwójce jest lepsza organizacja :)
Nika - ja się niby staram :)ale ostatnio mam taką ochotę na sex ,że cudu potrzeba bym w ciąże zaszła :-p, jak remont?
Vinga - hej:) też bym chciała małą różnicę , czasem nawet żałuję że bliźniaków nie mam :
Muffi - chyba wszyscy mamy dość tej zimy

Amelia przy naszej częstotliwości sexu to też pewnie rok będe zachodzić:).... średnio kochamy się 2 razy w miesiacu - jak dla mnie to trochę za mało... i sama nie wiem czemu tak jest a nie inaczej.... ale mam nadzieje, ze jak już przyjdzie ten miesiac to będzie sexik co dwa dni:)
Co do kwiatków to ten wczorajszy chyba nie był od serca :-):-):-) rano juz listki powiędły ..... no ale taki urok kwiatków w zimie musiał przemarznąć i tyle...
ja dzisiaj jade do sklepu z bielizną kupie siostrze na sobotnią 18 ten komplet i przy okazji mężusiowi jakieś fikuśne bokserki na walentynki - chociaż nie wiem czy w ogóle zasłużył.... :angry::angry::angry::angry::angry::angry:.........

vinga89 witaj, też z tego powodu chcemy mieć niebawem kolejnego bąbla.A jak się ułoży, zobaczymy
Mufii Ty o piwku zapomni w lato :-D zaciążone już mamy być :)
Amelia no cóż moje dziecko wyczuła że mamy w stosunku do niej chytry plan i z wrzaskiem obudziło się o 22! za wcześnie żeby głodna była więc przytulania głaskania noszenia i ostatecznie o tej 23 dałam cyca (i tak miałam wtedy dać tylko wyszło tak że płaczem wymusi) ale cyckała może 25 sekund po czym włożyłam do łóżeczka i usnęła, i się obudziła o 3.30 :) ! więc dostała cycusia bo zasłużyła za tyle godzin snu. Dziś była położna u nas i powiedziała żeby częściej ją w dzień karmić
I co powiedziała położna - żeby podawać małej żelazo:szok: że tak się tu daje, ale nie robiąc hemoglobiny czemu niby należy podać ? przecież jak będzie za dużo dziecko miało żelaza to może jej jelitka uszkodzić. to samo miałam w ciąży popatrzyła mi w oczy i zaleciła mi żelazo a miałam dobrą hemoglobinę bo w Polsce robiłam.
Ja nie pamiętam kiedy kwiatka od mojego dostałam:(

Aniołek - ja ostatnio w ogóle nie mam ochoty :baffled: nie wiem czy to przez tą depresyjną pogodę czy moje nowe kompleksy które doszły po ciąży :zawstydzona/y:, czarno to widzę ...., mój na walentynki nie dostanie nic !! kara musi być , ostatnio oznajmił mi że jedzie na konferencje w góry na 4 dni , nie wkurzyło mnie to tak bardzo jak to że będą jeździć na nartach, od miesięcy się proszę by pogadał z teściową czy nie zostanie z Majką byśmy mogli pojechać i nic, wiem że to nie jego wina ale i tak się wku..rzyłam
Ianka - a może to ząbki ?moja też pare razy w nocy budzi się właśnie z wrzaskiem ale u nas na bank zęby. To z oczu można anemie wypatrzyć?:-D- dobre . Moim skromnym zdaniem należy zrobić hemoglobinę by stwierdzić niedobór, ja bym nie podała tak po prostu :no:

Witam wszystkie staraczki :) nie udzielam sie bo nadal jestem chora :( dzis poszłam do lekarza stałam w kolejce 40 min i co pod okienkiem pani mi powiedziała ze nie ma wolnych miejsc na dzisiaj :( jadę więc na paracetamolu pozdrawiam wszystkie babeczki i miłego popołudnia

u nas również już ząbki idą, mały nieznośny niesamowicie jest.
też nie pamiętam kiedy ostatnio mój mąż mi dał kwiatki, chyba gdy się oświadczał :dry:
mam pytanie do dziewczyn rzucających cyckowanie :) po jakim czasie od odstawienia dziecka od piersi dostaje się okresu?

Cześć

Jakoś się wykaraskałam i chyba powracam do zdrowia.

Witam nowe koleżanki:-).

Ja niby miałam się starać w tym miesiącu ale na wykresie jakieś góry i doliny a do tego jestem jestem "pociągająca" w całkiem inny sposób. Z katarem znaczy się:-D.

Ianka i stan , dzięki za to co napisałyście.Tez mam nadzieję ,ze tym razem się uda mi i nam wszystkim z tego forum:tak:.

Wasila - matko, kapuśniak dla trzymiesięcznego dziecka :szok: szaleństwo! Moja teściowa często opowiada anegdotkę, jak to zostawiała mojego męża, gdy miał 4 lata samego z jego 4 miesięczną siostrą, a ona wychodziła coś załatwić. Kiedyś wróciła, a on karmił siostrę kanapkami z kiełbasą. Jak to słyszę, to mi się słabo robi...jak można zostawiać takie małe dzieci same bez opieki :szok:

Aniołek - jak to dobrze, że pogodziłaś się już z mężem :)
Ty sama będziesz remontować poddasze?

Amelia - u nas nocka straszna. Młody znów budził się co chwile z wrzaskiem (to nie był płacz, strasznie krzyczał). W końcu obudził się całkiem o 6.30 i już więcej nie chciał spać. Modlę się, żeby tej nocy było lepiej, bo wyglądam, jak zombie z tego niewyspania...

vinga - witaj :D
podobno do 6 tygodni po odstawieniu powinien wrócić okres. Ja dostałam, jak ograniczyłam karmienie do 2 razy na dobę.

Kazimiera - biedulko, dużo zdrówka Ci życzę. A na jutro Cię zapisali?

reklama
Ale jestem zmęczona po pracy... Dziewczyna z którą pracuję ani jednej faktury nie wsadziła do segregatora, poczty nie pakowała, nie dodawała nowych obiektów, ajjj masa roboty, wszystkiego nie zdążyłam dziś zrobić... A ona tylko fb i gg :/

Aniołek ja nie dostaję kwiatów bo nie lubię :) to mąż musiał ostro Cię wkurzyć skoro takie przeprosiny były... Kurcze to my z mężem jesteśmy niewyżyci chyba :D
Samosia najważniejsze że mąż staje po Twojej stronie i już, a następnym razem może ugryzą się w język.
Wasila ja za to wg mojego ojca schabowe jadłam jak miałam pół roku :) Żal się tutaj do woli, pomaga :) Też łykam vitaminer prenatal i od wczoraj jeszcze wszyscy łykamy tran,
Nika Ty się nie dołuj tylko pracuj nad mężem ;) Ja się staram, według mojej aplikacji w telefonie zaczęły mi się te dni więc działamy :)
Vinga witamy :) Między mną a moją siostrą jest 2,5 roku różnicy i to jest super różnica, tak do 4 lat to dla mnie max...
Muffi ja też chcę lato! Co prawda nasze plany wakacyjne umarły, ale mamy już nowe i jedziemy nad Bałtyk :)
ianka nie dawaj żelaza, mi ostatnio lekarka tez spojrzała w oczy i że mam anemię, a badania krwi mam super. Więc bez badań nic nie dawaj, po co ryzykować.
Amelia może jeszcze uda się Wam wyjechać... Mój też jedzie na 3 dni do Torunia, chyba umrę bez niego :)
Kazimiera zdrowia!
Fuma Foch ja też smarkająca, ale co tam. Dobrze że już Ci lepiej :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry