AniolekBB
Fanka BB :)
Witaj Vinga i powodzenia w staraniach 
Muffi - nie przejmuj się mi też brakuje weny do pisania..... nic mi się nie chce i też mnie chyba zimowa deprecha dopada.... musze cos ze sobą zrobić... jade chyba w piątek do sklepu po farby i panele i biore się za poddasze..... już chce mieć to z głowy bo jak zrobi się cieplej to mi sie już nie będzie chciało - wtedy będe wolała iśc na spacer, na rower i w ogródku posiedzieć...
pozdrawiam
Muffi - nie przejmuj się mi też brakuje weny do pisania..... nic mi się nie chce i też mnie chyba zimowa deprecha dopada.... musze cos ze sobą zrobić... jade chyba w piątek do sklepu po farby i panele i biore się za poddasze..... już chce mieć to z głowy bo jak zrobi się cieplej to mi sie już nie będzie chciało - wtedy będe wolała iśc na spacer, na rower i w ogródku posiedzieć...
pozdrawiam
, może na św Walentego się pofatyguje , choć pewnie zapomni jak zwykle:-(
, jak remont? 
zaciążone już mamy być
że tak się tu daje, ale nie robiąc hemoglobiny czemu niby należy podać ? przecież jak będzie za dużo dziecko miało żelaza to może jej jelitka uszkodzić. to samo miałam w ciąży popatrzyła mi w oczy i zaleciła mi żelazo a miałam dobrą hemoglobinę bo w Polsce robiłam.
, czarno to widzę ...., mój na walentynki nie dostanie nic !! kara musi być , ostatnio oznajmił mi że jedzie na konferencje w góry na 4 dni , nie wkurzyło mnie to tak bardzo jak to że będą jeździć na nartach, od miesięcy się proszę by pogadał z teściową czy nie zostanie z Majką byśmy mogli pojechać i nic, wiem że to nie jego wina ale i tak się wku..rzyłam 

.