Tesiak
Fanka BB :)
ianka pisałaś jak Twoja córcia stroi się w sukienusie...i zaświeciła mi się lampka...a może i ja wkrótce będę rozglądała się w sklepach za sukienkami...??? Ależ to by była nowość dla mnie
Fajnie że będziesz miała towarzystwo siostry
gabryska a w jakim wieku był Twój synek jak pierwszy raz był u dentysty? Pozwala sobie bez problemu zajrzeć do buzi? Wypadałoby żebym w końcu zabrała Francia na kontrolę...
Aniołek o tej glukozie piszesz że to pikuś był...A ja się w tej poczekalni w labo nasłuchałam narzekań i jęków innych ciężarówek:/
A co do wózka to masz jakieś typy?
Muffi ale się dzieje u Ciebie
Gratuluję pracy i trzymam kciuki za obronę
Ha a ja w piątek idę zarejestrować się na bezrobociu
Siostra odebrała mi wyniki i wszystko jest w normie ufff
Pisałam o bezrobociu...Otóż zamierzam być taka odważna jak Fuma i na wiosnę założyć dział. gosp. Mam nadzieję że załapię się na dotację. Myślę już o tym od dawna tylko właśnie fundusze mnie powstrzymują. Oj mam wielką nadzieję że się uda.
Fajnie że będziesz miała towarzystwo siostry
gabryska a w jakim wieku był Twój synek jak pierwszy raz był u dentysty? Pozwala sobie bez problemu zajrzeć do buzi? Wypadałoby żebym w końcu zabrała Francia na kontrolę...
Aniołek o tej glukozie piszesz że to pikuś był...A ja się w tej poczekalni w labo nasłuchałam narzekań i jęków innych ciężarówek:/
A co do wózka to masz jakieś typy?
Muffi ale się dzieje u Ciebie
Siostra odebrała mi wyniki i wszystko jest w normie ufff
Pisałam o bezrobociu...Otóż zamierzam być taka odważna jak Fuma i na wiosnę założyć dział. gosp. Mam nadzieję że załapię się na dotację. Myślę już o tym od dawna tylko właśnie fundusze mnie powstrzymują. Oj mam wielką nadzieję że się uda.