reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ianka pisałaś jak Twoja córcia stroi się w sukienusie...i zaświeciła mi się lampka...a może i ja wkrótce będę rozglądała się w sklepach za sukienkami...??? Ależ to by była nowość dla mnie;)
Fajnie że będziesz miała towarzystwo siostry:)

gabryska a w jakim wieku był Twój synek jak pierwszy raz był u dentysty? Pozwala sobie bez problemu zajrzeć do buzi? Wypadałoby żebym w końcu zabrała Francia na kontrolę...

Aniołek o tej glukozie piszesz że to pikuś był...A ja się w tej poczekalni w labo nasłuchałam narzekań i jęków innych ciężarówek:/
A co do wózka to masz jakieś typy?

Muffi ale się dzieje u Ciebie:) Gratuluję pracy i trzymam kciuki za obronę:) Ha a ja w piątek idę zarejestrować się na bezrobociu:p

Siostra odebrała mi wyniki i wszystko jest w normie ufff :)
Pisałam o bezrobociu...Otóż zamierzam być taka odważna jak Fuma i na wiosnę założyć dział. gosp. Mam nadzieję że załapię się na dotację. Myślę już o tym od dawna tylko właśnie fundusze mnie powstrzymują. Oj mam wielką nadzieję że się uda.

reklama
Tesiak - nie mam typów, to co mi się podoba to na tablicy jest bardzo mało używanych, chodzi za mną wózeczek taki jak ma Carla - Baby design Lupo, oglądaliśmy go na żywo w Smyku no i nam się podoba, ale tak jak mówie szkoda mi kasy na nowy, masa na tablicy Tako Jumperów, Wariorów itp wolałabym wózeczek nowszy ale z dwojga złego jak nie bedzie nic ciekawego to kupimy taki, wózki firmy bebetto też mi się podobają, zresztą tego tyle, że cieżko się zdecydować, no i nie znam się na tym w ogóle.

Witajcie...nie mam mocy !!!

Napiszę parę słów jak mi minie ból głowy. Sorki

Kurczak ! Kurczę przepraszam zapomniałam że i u Ciebie rośnie mały przystojniacha !!!
Moja marzenie...dwa maleńkie jajecka !!!

Aniołek faktycznie Tako są bardzo popularne. Chociaż nie mam pojęcia dlaczego...A oglądałaś wózki Espiro? Są bardzo dobre jakościowo i nie powalają tak ceną. W każdym razie ja z czystym sumieniem polecam. Mam nadzieję że pochwalisz się jak już coś wyhaczysz:)

DORCIA oby Ci szybko ból minął. Nie ratujesz się tabletką?
TESIAK oo to może się uda z własną działalnością:-) Trzymam kciuki:tak:
MUFFI się dzieje u Ciebie:-p Powodzenia na obronie, na pewno dasz ślicznie radę:tak: Fajnie, że wybrałaś się do dentysty. Z doświadczenia wiem, że im dłużej się zwleka tym gorzej;-) No i powodzenia z pracą:tak:
KURCZAK zakupowe szaleństwo to jest to:tak:

Obiecane fotki pokoiku Martynki. Niektóre mebelki ma 4 lata, więc będzie wymiana. Komoda przykładowo pójdzie do dzidziusia a Martynce kupimy szafę /bo na poddaszu miała wmontowaną w ukos i nie da rady jej przenieść, wiadomo:-p/ i biurko jej dokupimy:tak: Póki co ma tak, kolorowo, wesoło, ale nam się podoba a co najważniejsze Martynka zachwycona. Ona wybierała tapety i paski nad tapetami;-)

tu jeszcze bez firanki

na ukosie

Witam :) A ja już po śniadanku, leżymy sobie z niunią i słuchamy na youtube muzyki relaksacyjnej :) oglądam pierwsze zdjęcia z USG, zdjecia testów ciążowych i się wzruszam :) hehe

Vegas - Śliczny pokoik :) My jak urządzimy dla Julki to też się pochwalę :)

Tesiak
- kiedyś chodził za mną espiro vector albo vector pro, ale sama nie wiem - na żywo nie widziałam tego wózeczka, jak coś kupimy to na pewno się pochwalę, ostatnio na tablicy był wózek Eurocart Passo - nie znam firmy ale wizualnie bardzo ładny no i kolory takie jak mi się podobają brąz z beżem, do tego był fotelik maxi cosi cabrio fix też w odcianiach brązu, wszytsko używane jakieś pół roku, kupione wiosną br. i wiecie co dzisiaj patrze a już nie ma tego wózka, za całość laska chciała 1000 zł, nie pojechałam go oglądać tylko dlatego, że uważam, ze chyba za wcześnie na zakup wózka, a teraz sobie pluje w gębe... a może po prostu tak miało być...

Dorcia
- uporałaś się z bólem??

gabryska ja z moją siostrą też od sierpnia nie widziałyśmy się, to ta młodsza co ma jeszcze fiu w głowie, 22 lata ma a zero rozsądku, czuję że stale jej będę kazania tu prawić :-D
Muffi zaciskam kciuki za obronę no i za pracę, i za szybkie staranka bo jak zaczniesz odkładać to tak wieczność zleci, no i wreszcie motywacja była do dentysty, brawo !
kurczak spokojnie zawsze grzeczna jestem hehe no przy dziecku nie poszaleje :) hehehe i też miałam pytać co to te smykanie, byłam pewna że bara bara ze swoim przez chwilę :-)
Tesiak też myślę kiedyś po powrocie do Polski coś zacząć sama robić, ale szukam pomysłów cały czas, no i z kasą też nie prostą bo wszystko idzie na budowę, ale pomysł najpierw :)
Vegas śliczny pokoik, taki dziewczęcy ,jak dla księżniczki. Ja czuję się ok czasem mdłości mnie dopadają ale jezcze mnie nie zaciągnęły do wc i mam nadzieję że tak się nie stanie.
Aniołek co do wózków to ja nie pomogę, miałam od siostry jakiś zwykły, to tylko na parę miesięcy i szkoda mi było kasy, wolałam potem kupić spacerówkę lepszą (a i tak kupiłam na allegro za grosze:) ) tylko że moje dziecię powoli nie chce w nim siedzieć. Dalej lubię oglądać zdjęcia z usg małej, albo przeglądam zeszyt gdzie notowałam jak je, śpi robi kupki haha ale mamy ubaw wtedy

Vegas śliczny pokoik.

Dorcia żyjesz jako tako, ból już przeszedł.

Ianka z interpretacją smykania się dałaś czadu, poplułam sobie mojego laptopa :D

Tesiak jaki to biznes Ty z kolei szykujesz?

Co tam u reszty?

reklama
Witam, mąż odebrał moje wyniki, Glukoza ta pierwsza 83, a ta po wypiciu i godzinnej przerwie 76, jak to możliwe, że niższa....
No i Krwinki czerwone też poniżej normy... moczu już mi nie czytał... ale ta glukoza mnie najbardziej ciekawi...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry