reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Vegas i tak Aniołek mnie pogania i motywuje bo 35 tc zaczynam powoli a w ciemnej dupie byłam :)

Carla no z przygotowaniami kiepsko mi idzie to fakt :)
Co do córy, właśnie dlatego się cieszę, że świadomie wybrała co innego, jutro będą wszystkie księżniczki i wróżki i jedna czarownica :)) Noooooo dziś masz naprawdę fajnyyyyyyyy dzionek, pozazdrościć ;)

Aniołek a ja tam właśnie strzelam focha, że nie odniesiesz się do każdej :cool2:

Amelia cyknę cyknę i wrzucę.

Fuma a jedz, tylko raz w roku jest tłusty czwartek.

Na moim koncie na razie 4 pączusie :))

reklama
A co tam jak Cię wkur**** to na maksa ..................... :D:D:D:D:D:D

ale dobra dobra jestem już grzeczna :)

Napiszę tylko

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaniołek ..... cudne foty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bobeczko jaka Ty śliczna jesteś !!! A przepraszam...jakie Wy śliczne jesteście !!!
Kto Ci robił takie cudne fotki...mężuś ???

Ja więcej skrobnę jutro...nie mam mocy
Pączków za cały dzień wchłonęłam chyba ..... hmmmm...8 !!!

Miłego wieczoru...odezwę się jutro po zabiegu !!!

oj Dorcia to rekord dzisiejszego dnia należy do Ciebie chyba, ale Ci wolno przed jutrzejszym dniem - trzymaj się tam, daj znać co i jak.

Aniołek doczytałam...siostra ma talenta...seryjnie !!!

Kurczak a gdzie tam...dzisiaj moja mama zjadła 12...tata 2 ...mój chłop 9 ...Młoda 4 !!!
Ale My to mamy takie malutkie pączusie....no wiesz ...dietetyczne itp !!! Hehehehe !!!
Czy ja pisałam że wybieram się do dietetyczki...hmmm... jak ja jej powiem że tyle żrę !!!???

Dorcia - zdjęcia mi robiła siostra, amatorszczyzna robiona zwykłą cyfrówką :)
No to nieźle zjadłaś pączków, ale od tego w końcu jest tłusty czwartek :)

Trzymam kcuki za jutrzejsze rozbijanie kamyczka :)

CARLA hahaha, padłam przed lapkiem z tej wieprzowiny:-D:-D
DORCIA && za jutro:*
FUMA tak, jutro z pewnością będzie inny obrazek w suwaku. Fajny w ogóle ten suwak:-) Te obrazeczki:-) Ej no co sobie żałujesz pączusiów?:-) Śmiało, śmiało:-)

Dorcia fajny temat z tą dietetyczką, masz już coś na oku konkretnego, ostatnio moja sis była, mogę Ci podrzucić namiar a nóż Ci spasi.

Witam się piątkowo, po tych pączkach to tylko mi w żołądku się przelewało i wzdęć się nabawiłam :/ wrrrrrrrrrr

reklama
hej :)

Kurczak - cza było tyle ich jeść ;-)

Dorcia - daj znać jak będziesz po .

Nie wiem co mam począć ze sobą dziś , nie potrafię się ogarnąć ..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry