Carla.
Fanka BB :)
Wracam do żywych... Spałam do 14.30, noc straszna, dzeń też. Nie mialam siły pójść do kuchni żeby zrobić coś do jedzenia. Ciągle mi się w głowie kręci. Jutro Nela zostaje ze mną w domu, a ja się boję że nie będę w stanie z łózka wstać jak dziś. Nigdy nie miałam czegoś takiego... Wstyd się przyznać, ale M. musiał mnie karmić bo nie miałam siły jeść 
U mnie już ani grama śniegu, od nocy wiało i mamy wiosnę za oknem.
Aniołek miłej zabawy na ćwiczeniach.
Kazimiera ja też chciałam hula hop kupić, takie z wypustkami. Kwas foliowy zamieniłam na vitaminer prenatal. Dziś jak byłam w stanie myśleć to też myślałam jak to będzie z dwójką. I im więcej myślę to tym bardziej się boję.
Diablica Nela miała więcej niż rok i miała już swój pokój, na szczęście nie mielismy nigdy problemów z jej spaniem więc nie wiem kiedy powinnaś ją oduczać od spania przy świetle.
Muffi ja na obiady nigdy pomysłów nie mam
ianka a jakich używasz, zwykłej tetry czy takich z wkładami? Twój mąż nie potrafi się przemóc do pampersów? Kurcze myślałam że każdy teraz idzie na wygodę a tu proszę.
U mnie już ani grama śniegu, od nocy wiało i mamy wiosnę za oknem.
Aniołek miłej zabawy na ćwiczeniach.
Kazimiera ja też chciałam hula hop kupić, takie z wypustkami. Kwas foliowy zamieniłam na vitaminer prenatal. Dziś jak byłam w stanie myśleć to też myślałam jak to będzie z dwójką. I im więcej myślę to tym bardziej się boję.
Diablica Nela miała więcej niż rok i miała już swój pokój, na szczęście nie mielismy nigdy problemów z jej spaniem więc nie wiem kiedy powinnaś ją oduczać od spania przy świetle.
Muffi ja na obiady nigdy pomysłów nie mam
ianka a jakich używasz, zwykłej tetry czy takich z wkładami? Twój mąż nie potrafi się przemóc do pampersów? Kurcze myślałam że każdy teraz idzie na wygodę a tu proszę.