reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzieki kochane!dam Wam znac jak ida postepy w oczekiwaniu na wlasne mieszkanko;) a powie mi ktos co to za grupa sie utworzyla pod moja nieobecosc? Bo sie czuje trochu pominieta i niekochana ;( ;p

reklama
samosia, grupa zamknięta, wrzucamy tam swoje prywatne fotki itp.
lecę Harrego Pottera oglądać :p
wpadłam między łóżko a ścianę bo sięgałam butelkę małego i teraz mnie kręgosłup boli. mam nadzieję, że nic sobie nie zrobiłam

Witajcie!

Nie odzywałam się zbyt wiele, chyba te upały na mnie tak działają. I na moje dziecko też! Dziś chyba już troszkę chłodniej,ale słonće od rana świeci wiec peweni do wieczora temperatura wzrośnie. Ale nie ma co narzekać. W końcu mamy lato i piekna pogodę.

Dorcia- ja tez zmieniłabym lekarza. Ginekolog musi być jak przyjaciel, powinnaś zawsze na niego liczyć. Ja również długo szukałam swojego lekarza i znalazłam. Wizyty tanie nie są,ale warte każdych pieniędzy. W szpitalu poznałam jeszcze jednego zaj***** lekarza i teraz zastanawiam się który będzie prowadzić moją drugą ciąże. Jesli chodzi o opinie ja korzystam ze strony Znajdź lekarza - Umów wizytę - ZnanyLekarz.pl

Tesial- współczuje mdłości. Ja na szcęscie nie miałam takich dolegliwości.

Dziewczyny ja też mam basenik. Mam dziecko z głowy na jakis czas:)

Muffi-3mam kciuki! Robiłam ostatnio chłodnik z botwinką. Na upał jak znalazł.

Carla - tez smauruje dziecko kremem z 50, staramy sie byc w cieniu ale ona ma czasem inne plany. Opalona jest już bardziej niz ja

My dziś lecimy na działke grillowac. I zaczynamy tygodniowy urlop:)

Wasila udanego urlopu kochana !!!:tak:

Carla jejku jak ten czas leci !!! Ty już minęłaś półmetek !!! A ja nadal bez "nadzienia" :-(
Właśnie rozbolała mnie nerka...i nici z "bara bara" :-(
Dobrej nocki !!!

ale mały ruch na forum, kobitki pouciekały nad wodę w ten upał pewnie ;)
oj Dorcia, ty to się masz z tymi nerkami.

Witam,
Dorcia nie martw się, ja też bede na dniach testować tak więc łącze się z Tobą w bólu bo mnie czeka to samo, a kiedy się spodziewasz @, ja wczoraj cały dzien odpoczywałam w ogrodzie :) dzisiaj powtórka z rozrywki, w końcu jest czym oddychać, upały się skonczyły.

reklama
Aniołek @ powinna być 28-29 czerwca ...a Ty kochana kiedy testujesz ?????????????

Trzymam mooooocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry