- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
vinga89
mamusia syneczków
samosia, grupa zamknięta, wrzucamy tam swoje prywatne fotki itp.
lecę Harrego Pottera oglądać
wpadłam między łóżko a ścianę bo sięgałam butelkę małego i teraz mnie kręgosłup boli. mam nadzieję, że nic sobie nie zrobiłam
lecę Harrego Pottera oglądać
wpadłam między łóżko a ścianę bo sięgałam butelkę małego i teraz mnie kręgosłup boli. mam nadzieję, że nic sobie nie zrobiłam
Witajcie!
Nie odzywałam się zbyt wiele, chyba te upały na mnie tak działają. I na moje dziecko też! Dziś chyba już troszkę chłodniej,ale słonće od rana świeci wiec peweni do wieczora temperatura wzrośnie. Ale nie ma co narzekać. W końcu mamy lato i piekna pogodę.
Dorcia- ja tez zmieniłabym lekarza. Ginekolog musi być jak przyjaciel, powinnaś zawsze na niego liczyć. Ja również długo szukałam swojego lekarza i znalazłam. Wizyty tanie nie są,ale warte każdych pieniędzy. W szpitalu poznałam jeszcze jednego zaj***** lekarza i teraz zastanawiam się który będzie prowadzić moją drugą ciąże. Jesli chodzi o opinie ja korzystam ze strony Znajdź lekarza - Umów wizytę - ZnanyLekarz.pl
Tesial- współczuje mdłości. Ja na szcęscie nie miałam takich dolegliwości.
Dziewczyny ja też mam basenik. Mam dziecko z głowy na jakis czas
Muffi-3mam kciuki! Robiłam ostatnio chłodnik z botwinką. Na upał jak znalazł.
Carla - tez smauruje dziecko kremem z 50, staramy sie byc w cieniu ale ona ma czasem inne plany. Opalona jest już bardziej niz ja
My dziś lecimy na działke grillowac. I zaczynamy tygodniowy urlop
Nie odzywałam się zbyt wiele, chyba te upały na mnie tak działają. I na moje dziecko też! Dziś chyba już troszkę chłodniej,ale słonće od rana świeci wiec peweni do wieczora temperatura wzrośnie. Ale nie ma co narzekać. W końcu mamy lato i piekna pogodę.
Dorcia- ja tez zmieniłabym lekarza. Ginekolog musi być jak przyjaciel, powinnaś zawsze na niego liczyć. Ja również długo szukałam swojego lekarza i znalazłam. Wizyty tanie nie są,ale warte każdych pieniędzy. W szpitalu poznałam jeszcze jednego zaj***** lekarza i teraz zastanawiam się który będzie prowadzić moją drugą ciąże. Jesli chodzi o opinie ja korzystam ze strony Znajdź lekarza - Umów wizytę - ZnanyLekarz.pl
Tesial- współczuje mdłości. Ja na szcęscie nie miałam takich dolegliwości.
Dziewczyny ja też mam basenik. Mam dziecko z głowy na jakis czas
Muffi-3mam kciuki! Robiłam ostatnio chłodnik z botwinką. Na upał jak znalazł.
Carla - tez smauruje dziecko kremem z 50, staramy sie byc w cieniu ale ona ma czasem inne plany. Opalona jest już bardziej niz ja
My dziś lecimy na działke grillowac. I zaczynamy tygodniowy urlop
vinga89
mamusia syneczków
ale mały ruch na forum, kobitki pouciekały nad wodę w ten upał pewnie 
oj Dorcia, ty to się masz z tymi nerkami.
oj Dorcia, ty to się masz z tymi nerkami.
AniolekBB
Fanka BB :)
Witam,
Dorcia nie martw się, ja też bede na dniach testować tak więc łącze się z Tobą w bólu bo mnie czeka to samo, a kiedy się spodziewasz @, ja wczoraj cały dzien odpoczywałam w ogrodzie
dzisiaj powtórka z rozrywki, w końcu jest czym oddychać, upały się skonczyły.
Dorcia nie martw się, ja też bede na dniach testować tak więc łącze się z Tobą w bólu bo mnie czeka to samo, a kiedy się spodziewasz @, ja wczoraj cały dzien odpoczywałam w ogrodzie
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.