reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jesli chodzi o polskie morze we wrzesniu to ja rowniez polecam.Nie ma dzikich tłumów a pogoda tez powinna byc ok:) no i jest sporo taniej.
Klima w sacmochodzie fajna rzecz,ale niestety nie dla mnie.Pare minut przy właczonej klimie i ból zatok gwarantowany:(
Aniolek -naciesz sie ostanim luznym dniem :p

reklama
Amelia idzie oszaleć od tych komarów, ja siedzę w domu cały czas, jak poszłam raz na smacer z małą, popsikałam wózek jakimś preparatem i nici nic nie dało, tak cieły! pisałam wcześniej że sprowadzę stado jakichś ptaków żeby wyjadły te paskudstwa.
A mój dzisiaj przyjeżdża :-D na tydzień , tak że czekamy z niunią cierpliwie.

OOOO ianka to będzie się działo !!! Stęskniłyście się co ???

Ja Oliwii w zeszłym roku kupiłam te bransoletki na komary i kleszcze ( 1 zł/szt) i wiecie co...na nią działają. Ja byłam cała pociachana a Oli nie :)
Choć są osoby których nie chroni nic. Komary komarami ale ja się bardzo boje kleszczy !!!

Brrrr nie cierpie kleszczy, komarów i wszysttkich żółttych owadów. Niestety nie mam dobrego sposobu na komary :(

Cześć

Aniołek i cooo? Bo tu siedzę jak na szpilkach.Trzymam kciuki&&&&&

Amelia- my mamy mało komarów bo są w oknach siatki. Czasem jednak się jakiś prześlizgnie.Wtedy go załatwiamy od razu.
Słyszałam,ze trzeba jeść witaminę B to wtedy komary nie gryzą.Podobno nie lubią też zapachu wanilii. Ja mam akurat perfumy takie o waniliowym zapachu i faktycznie mało mnie gryzą ale może to zbieg okoliczności. Może mam krew niesmaczną;-).

Ianka-miłego powitania;-).

Carla i Vinga -jak samopoczucie w tej paskudnej pogodzie?

No i dupa - negatywny, ale póki nie ma @ jest nadzieja. mam cykle średnio 31 dniowe więc robić test 3 dni wcześniej to szaleństwo, ale ja głupia jestem.

Aniołek nie jesteś głupia tylko ciekawa !!! Jak i ja !!!
To jesteśmy razem na placu boju !!! Ja wierzę że Ci się udało :tak:
by
Być może jest za wcześnie na testowanie,być może się nie udało, być może test walnięty,być może jestem w ciąży ....nie lubię "być może"...chcę być w ciąży !!!!!!!!!!!!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry