reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
cześć

Aniołek i Dorcia -przykro mi ,ze się nie udało . U mnie też raczej lipa.

Jednak liczę,że w lipcu nam się uda, w końcu to miesiąc żniw, no nie;-)?

reklama
Aniolek, Dorcia.... Szkoda :(:(:( Ale zbierajcie siły na następny cykl !!!

Pociesze Was, do mnie tez @ przyszla w nocy i zdycham... bleh!

Wy to się z tymi @ zgadałyście, solidarność kobieca nie zna granic ;)

Vinga już nie pamiętam jak to jest jak dziecko ząbkuje, oby mały sobie krzywdy nie zrobił przez to zgrzytanie. Mój synek też ruchliwy, dziś pierwszy raz pokopał tatusia, bo tak to się wstydził. Nawet kopa sprzedał pani pielęgniarce na wizycie jak mu tętno mierzyła :) Teraz Twoje ma 3,5 cm a nim się obejrzysz będzie miało kilka razy tyle.
Wasila fajnie że masz siostrę nad morzem, zawsze to jakaś oszczędność.
Muffi może nie będzie tak źle z tą rozmową, powiem Ci że im mniej Ci zależy, tym lepiej się wypada na rozmowach. Ja tak miałam w poprzedniej pracy- totalnie mi nie zależało, nie znałam branży, a wybrali o dziwo mnie.
Aniołek, Dorcia po zakończeniu @ musicie się kochać jak króliki i kolejna już nie przyjdzie :)

Carla, ja pamiętam jak mój mały kopał, był strasznie ruchliwy, no i tak mu zostało. Jak ja przykładałam rękę do brzucha to zawsze kopał ale jak ktoś inny to od razu przestawał ;) potem do taty się przyzwyczaił ale już do nikogo innego. w ogóle nie lubiłam jak ktoś (oprócz męża) dotykał brzucha.
no naprawdę dziewczyny, wszystkie w tym samym czasie macie @, synchronizacja normalnie ;) to teraz trzymamy kciuki za lipiec. i tak jak Carla pisze, codziennie się bobosexić ;)

Aniołek , Dorcia - :(((( , u mnie też dupa , czuje że @ blisko....
Ja z natury również jestem niecierpliwa ale tym razem postanowiłam podejść do tematu trochę spokojniej , poprzednio naiwnie myślałam że po odstawieniu tabletek od razu zajdę w ciążę , z każdym miesiącem i tym samym kolejnym negatywnym teście traciłam wiarę że się uda . Nie wiem ile testów zrobiłam ale bardzo dużo , i wiele etapów przeszłam , od początkowej ekscytacji , żal , wściekłość po utratę nadziei, po kilkudziesięciu negatywnych testach już nie było ekscytacji tylko duży stres i czarne myśli , może to dziwnie zabrzmi ale jakoś łatwiej mi zobaczyć @ niż tą cholerną jedną kreskę , zbyt wiele ich widziałam chyba
Vinga - pewnie ząbek się wykluwa:), ja też nie lubiłam jak ktoś dotykał brzucha , w ogóle to nie rozumiem ludzi którzy dotykają bez pozwolenia a zdarzyło mi się parę że zupełnie obca osoba mnie macać chciała :/
Muffi - a do kiedy mają Ci dać odpowiedz ?
Carla - ale słodko :) ja sobie nagrałam filmik jak Majka mnie okłada od środka :p

Ja się łudziłam, że skoro w marcu udało nam się za pierwszym razem to i teraz tak będzie, a tu dupa.... jest smutek, ale myślę sobie z drugiej strony, że tak widocznie miało być, że to widocznie nie mój czas itp. Mąż mnie pociesza, że nie ten miesiac to następny, tylko kurcze ten czas tak szybko ucieka.....
Carla - zazdroszczę kopniaczków:) dla mnie to nieznane uczucie, ale domyślam się, że to coś wspaniałego :)
Vinga - ja się na ząbkowaniu nie znam, ale sama strasznie zgrzytam na zębach (bruksizm) w ciągu 2 mc-y zajechałam drugą szyne relaksacyją od stomatologa, a tania impreza to to nie jest ( 250 zł jedna) ale szkoda mi zębów ścierać i tak są w opłakanym stanie....
Amelia - A może jednak @ nie przyjdzie, póki co trzymam kciuki...

Aniołek, on w dzień zgrzyta, łazi i zgrzyta, nowa rzecz te górne zęby więc musi je wypróbować :-p Kochana, uda się na pewno i niedługo sama zobaczysz jak to jest być kopanym od środka (nie zawsze jest to przyjemne)

Dziewczyny oby lipiec okazał sie dla Was szczesliwy!:* Mimo,ze testy wyszlly Wam negatywnie to i tak zazdroszcze Wam,ze juz sie staracie...Ja bym juz baaardzo chciala,mąż też ale poki nie wyjasni sie sytuacja z mieszkaniem musimy sie wstrzymać ;(
Aniolek ja tez mam problem ze zgrzytaniem.Musze sobie koniecznie sprawic taka szyne..

reklama
hejcia,
ja się nie staram, ąle zobaczymy czy mój luby się postarał. 10 lipiec @, ale sprawdzę na początku lipca, jakiego cela ma. Dotąd za każdym razem jak chciał strzelić mi gola to strzelił :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry