reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam, ale miałam spanie :) Od 21:30 do 8:30 Przebudziłam się tylko jak mężuś wstawał do pracy, u mnie pogoda nadal brzydka, co prawda nie pada ale jest pochmurno.
Amelia - witaj w klubie :) w takim razie znowu mamy podobny termin testowanka :) ja zaczynam sobie wyszukiwać pozytywnych aspektów tego, że nie jestem w ciąży:) będe mogła się w pełni cieszyć urokami lata :)
Wasila - Odpisałam w pokoju zwierzeń..
miłego dzionka :)

reklama
Dorcia i Fuma- spóźnione, ale szczere najlepsze życzenia :* :* :*
Aniołek ale pospałaś, zazdroszczę :) My kładziemy się coraz później spać, ale Nela nie daje nam pospać za długo.
Muffi do stomatologa go go go!!!
ianka miłej zabawy na weselu :) My byliśmy na szczęście tylko raz na weselu gdzie mój był świadkiem. Daliśmy chyba 200 zł bo więcej nie mieliśmy, 500 zł to dałabym siostrze bo to strasznie duża kwota.
Vinga ja w ogóle nie lubię kontaktów cielesnych z innymi osobami niż moja córa i mąż. Nie lubię buziaków, przytulania itp, dlatego też jak ktoś dotyka mojego brzucha to zamieram.
Amelia w tej ciąży mam już sporo zdjęć, z Nelą malutko, ale filmu jeszcze nie kręciłam :) Jak Tomek będzie większy i te kopy będą widoczniejsze to pewnie i film będzie :)
Samosia a na jakim etapie z kredytem jesteście? Kurcze żeby nie było że jest kredyt, więc na dzidzię już kasy nie ma...

Zaraz wyciągam mój placek z pieca i czekam na przyjaciółkę, która chyba zapomniała że miała wpaść do nas :)

Hey laseczki!!!!

Na początku spóźnione, ale szczere STO LAT STO LAT dla Dorci i Fumy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiem wiem wiem, że muszę iść do tego cholernego dentysty, ale ja jestem gorsza niż dziecko... A najlepsze, że mój M naciska na dziecko i mnie pogania :p

Ciezki dzien mialam... wczoraj impreza do nocy (całe 3city piło na plaży w Sopocie na zakończenie roku) i dziś urodziny rodzinne... ehh nie mam sił. A jutro idę na mecz naszych siatkarzy !!! YEYEYEYEYEYEYEE !!!

Co do kontaktów cielesnych to mam podobnie jak Vinga i Carla.... niezręczne jest takie "dotykanie" ;/ A w ogóle nie cierpie jak ktokolwiek (prócz rodziców) całuje dzieci (nie daj Boże w usta!!!) ;/ To jest takie okropne i nie powinno się tego robić ze względu na higienę i w ogólne, jakoś mi to nie pasuje!

A sluchajcie na forum u nas jest/byl ktos jeszcze zaciążony oprócz Carli, Vingi i Tesiak ???

Witam:)
Carla - Korzystam ze snu póki moge, przyjdzie dzidzia to już nie będzie tak pięknie :) dzisiaj pospałam tylko do 8 ale położyłam się o 23 bo byliśmy na grillu u znajomych.
Muffi - marsz w tym tygodniu do dentysty... czym szybciej się z tym uporasz tym szybciej będziesz miała z tym spokój i nikt Co nie będzie suszył głowy.... ja już w tym roku u dentysty byłam dwa razy i żyje :)

kuźwa dzisiaj znowu pogoda do d..y i co tu robic, a chciałam w końcu troszkę w ogródku posiedzieć... mam w nim nowych lokatorów :) malutkie żabki, bleeeeee..... muszę się ich jakoś pozbyć....
pozdrawiam i miłej niedzieli.

Muffi ja mam tak samo jesli chodzi o dentyste..normalnie jak dziecko :p a tez wisi mi nad glowa widmo wizyty w gabinecie stomatologicznym..:( moze sie zgadamy i pojdziemy w jednym terminie..:p byloby razniej!:)
Carla-czekamy na decyzje,podobno maja nam dac znac w przeciagu 3 tygodni czy dostaniemy kredyt.Staranek nie bedziemy przekladac bo rata bylaby tylko 260 zł.
Anilolek-dobrze,dobrze wysypiaj sie poki czas :p

Muffi idź kobieto :) Zobaczysz co jest do roboty, a zęby w ciąży też można robić. Chyba że zęby strasznie zepsute to lepiej przed zrobić..
Ja też za bardzo nie lubię jak Nelkę całują w usta, a zwłaszcza jedna moja koleżanka- ona często za opryszczkę, blee. Ja cudzych dzieci nie całuję, zresztą aż tak wylewna nie jestem żeby całować kogoś poza mężem i córką, no i siostrą :)
Aniołek żabki w ogrodzie? Kurcze jak się ich pozbyć?? Oby wymeldowanie ich poszło bez problemu :)
Samosia kurcze, strasznie mała rata! Taki kredyt to aż miło się spłacać będzie :)

Zrobiłam w sobotę moje ciasto i pierwszy raz wyszedł mi zakalec!! Masakra, dobrze że mąż to je :)
Dziś jadę z moją mamę po wyprawkę do przedszkola dla Neli, dostała nagrodę w pracy i chce już wszystko jej kupić żeby spokój był. No i fajnie, zawsze jakieś 100 zł w kieszeni.

Aniołek, żabki z ogrodu same się wyniosą :) u moich rodziców co roku jest nawał małych żabek (mają oczko wodne więc mają gdzie się rozmnażać). tydzień, dwa i nie ma już żabek
Samosia, aż się zdziwiłam jak przeczytałam o tej racie. my byśmy musieli spłacać coś około 900zł miesięcznie :szok: więc na razie odpada u nas kredyt.
małemu wyszły już górne jedynki. jedną widać już sporo i powiem wam, że wolę go bez tych jedynek :p są jak łopatki, takie szerokie i jeszcze między nimi pokaźna szpara. hehe śmiesznie to wygląda. no i górne dwójki na dniach wyjdą

Carla - zakalec też dobry :) hehe, ja w czwartek robiłam pizze i tak przesoliłam ciasto, że do dzisiaj czuje smak soli w ustach :) a mówiłam, że jak mam okres to nigdy mi nic w kuchni nie wychodzi:) więc A jadł takie jak było :)
i co wyprawka kupiona??
Vinga - no coś Ty, ząbki są super zwłaszcza z przerwą, teraz może bilety kasować :)
Samosia - Co do raty kredytu to my zaczynaliśmy od 1100 ale, że mamy malejace i Państwo też obniżyło stopy procentowe rata nas teraz wynosi ok 800 zł, więc da się przeżyć. Tak więc wasz kredyt chyba malutki skoro takie śmieszne raty :)
miłego wieczorku :)

reklama
Witam się poniedziałkowo !!!

Córcia pojechała ...sześć dni ciszy..jak ja to wytrzymam ???
Pół dnia piekłam tort dla synka szwagierki...wyszedł fajny-nie umiem dodać fotki z telefonu na BB...ktoś mi podpowie jak to zrobić...chcę się pochwalić :)

@ się kończy...trzymajcie kciuki za lipcowy cykl !!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry