Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ale pizza! Super smakowita. Ślinię się :-)
U nas dziś fasolka szparagowa w bułce tartej z kalafiorkiem, marchewką itd. Na zdrowo tym razem przerwa od mięcha, które jemy non stop. Mam mega smaka na fasolkę i kalafior <3
Za to jutro zamierzam zrobić makaron ze szpinakiem i rukolą, o którym Adelo wcześniej wspominała. Jak przeczytałam o tym w pracy, to myślałam, że zaślinię klawiaturę.
Wczoraj wątek opanowany był przez smakołyki i pyszne potrawy, dziś chyba trzeba to spalić? U mnie deszcz za oknem więc spacer odpada ale może coś wymyślę. Wczoraj zaliczyłam 3 godziny spaceru + wieczorne ćwiczenia, dziś przydałoby się nie wypaść z formy.
U mnie dzisiaj piekna pogoda wiec chyba tez sie troche poruszam i wyciagne Corke na spacerw koncu trzeba odlozyc na troche ksiazki i dotlenic szare komory
Dziewczyny, tak się cieszę jak słyszę dobre nowiny, że kolejna kobieta z endo jest w ciąży. Już trochę takich przypadków słyszałam głównie na OVU. A to zaraz praktycznie albo po laparoskopii albo laparotomii czy po ostawieniu tabletek. Napawa to optymizmem Tylko co jeśli będzie uciekał mi miesiąc za miesiącem? I nie chodzi już o brak ciąży tylko o powrót choroby z każdą miesiączką. Jacie ja się chyba wykończę jak je odstawię Już mi psychika buzuje