reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Adelo kochana podejdz do tego na luzie.Wiem ze jest ciezko ale ja slyszalam ze po tabletkach visanne latwo zachodzi sie w ciaze.Takze dlaczego Tobie mialoby sie nie udac.Na pewno wszystko bedzie dobrze:tak:

reklama
Aschlee bardziej niż braku ciąży, boję się powrotu choroby. Najwyżej znów będę musiała jakoś sobie radzić z codziennością. Póki co mam jeszcze "wolne" i trzeba to dobrze wykorzystać :-)

Majdaczek - noo hej, rozgość się :-D rozpoczynacie staranka czy już jesteście w boju? :)

Adelo - skoro po lekach się łatwiej zachodzi to znaczy, że będziesz miała procentowo większe szanse po leku niż każda z nas. To jest bardzo dużo moim zdaniem. A nawrotem choroby nie waż się martwić kochana! Lekarz wie co robi :tak: jesteś pod kontrolą. Będzie dobrze, zobaczysz :)

Asiu ogólnie. Mam przeczucie że do ciąży czeka mnie długa droga, że wyniki badań wyjdą źle, że czeka mnie długie leczenie... a moje przeczucia się zazwyczaj sprawdzają.
Wiesz, taki kolejny gorszy dzień.

reklama
Staramy się drugi cykl, mamy już dwóch synków. @ spodziewam się 10 czerwca, spodziewam się to złe określenie :-) ma wtedy przyjść, choć mam wielką nadzieję, że tak nie będzie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry