reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Dominiczko czesto dziewczyny na samym poczatku ciazy mialy albo budyniowaty albo niby plodny sluz ;) ale nie bede Ci nic wmawiac ;) moze zrob znow testa lub idz na bete jak mozesz to na pewno wszystko wyjasni :)
Lisico ja cale zycie tylko oczko maluje ;)

reklama
Beata, myślę że niestety to nie ciąża, tj pisałam parę razy,4dni przed terminem @, poszłam na hcg i był wynik negatywny, mogłam zrobić bhcg,wtedy miałabym swój wynik i normy, a tak tylko wiem ze wynik ujemny i nic poza tym.
Postanowiłam wstrzymać się z testowaniem do weekendu, jeśli @ nie przyjdzie.
P.S nie jestem osobą, która może sobie coś wkrecic:) nie doszukuje się czegoś czego nie ma:)

Jak tam wieczór dziewczyny? :) Mój mąż już w domu, zjadł i już zasypia tu koło mnie;-)
A ja umyłam okna i jestem z siebie dumna. Teraz mam straszną ochotę na coś słodkiego, ale się powstrzymuję... a cały barek czekoladek...:zawstydzona/y:
Dominika - pamiętam, że na staraczkach z jesieni 2013 któraś z zdziewczyn pisała, że jej dopiero test po tygodniu od @ wyszedł. To i beta by nie wyszła tak wcześnie jak Tobie. Kiedy miałaś przypuszczalnie owulkę? I ilu dniowe masz cykle? Implantacja może zająć nawet 10 dni... więc mogło nic nie wykryć. Nic straconego.

Jusastar, mój synuś od 20 minut sobie słodko spi;) a ja zaraz biorę nospe.
Wydaje mi się, że ovu miałam 17 czerwca, wnioskuję tylko po duuuzej ilości plodnego sluzu i porządnym kluciu jajnikow, choc 16 troche mniej doskwieraly jajniki,ok 19bylo sucho,ale 24-26 jajniki się odzywały i uczucie wilgoci towarzyszyło przy tym.Cykle mam 30 dniowe. A teraz ciągle mi "mokro".

To może, może :) Wszystko możliwe :tak: Trzymam &&&&. A brzuch Cię tak bardzo boli, że bierzesz nospe?

Mnie dziś drugi dzień, ale to taki lekki ból jak przy 2 dniu @...

Jeśli chodzi o podkład, ja używam ivostin zielony. Mój nr 1:-) wcześniej używałam revlon,ale teraz jak jest ciepło to dla mnie jest za ciężki.

Trzymam kciuki za kreseczki!!

Właśnie popijam kawę w pracy..

reklama
Dzien dobry.

Dziewczynki zycze wam milego dnia.

P.s ja polecam podklad Clinic rednes specjalnie redukujacy przebarwienia tez troche ich mam i jestem bardzo zadowolona koszt znosny. A jak mialam taki mega problem z cera i krosty a wlasciwie bulwy jakies okropne czerwone to w Duglasie pani dala mi sprobowac Rough Bunny Rough i powiem wam ze byl obledny. Kupilam, kosztowal majatek, ale caly dzien nic nie bylo widac i co najwazniejsze nie zapychal porow i nie powodowal wiekszych klopotow.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry