Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dominiczko czesto dziewczyny na samym poczatku ciazy mialy albo budyniowaty albo niby plodny sluz ale nie bede Ci nic wmawiac moze zrob znow testa lub idz na bete jak mozesz to na pewno wszystko wyjasni
Lisico ja cale zycie tylko oczko maluje
Beata, myślę że niestety to nie ciąża, tj pisałam parę razy,4dni przed terminem @, poszłam na hcg i był wynik negatywny, mogłam zrobić bhcg,wtedy miałabym swój wynik i normy, a tak tylko wiem ze wynik ujemny i nic poza tym.
Postanowiłam wstrzymać się z testowaniem do weekendu, jeśli @ nie przyjdzie.
P.S nie jestem osobą, która może sobie coś wkrecic nie doszukuje się czegoś czego nie ma
Jak tam wieczór dziewczyny? Mój mąż już w domu, zjadł i już zasypia tu koło mnie;-)
A ja umyłam okna i jestem z siebie dumna. Teraz mam straszną ochotę na coś słodkiego, ale się powstrzymuję... a cały barek czekoladek... Dominika - pamiętam, że na staraczkach z jesieni 2013 któraś z zdziewczyn pisała, że jej dopiero test po tygodniu od @ wyszedł. To i beta by nie wyszła tak wcześnie jak Tobie. Kiedy miałaś przypuszczalnie owulkę? I ilu dniowe masz cykle? Implantacja może zająć nawet 10 dni... więc mogło nic nie wykryć. Nic straconego.
Jusastar, mój synuś od 20 minut sobie słodko spi a ja zaraz biorę nospe.
Wydaje mi się, że ovu miałam 17 czerwca, wnioskuję tylko po duuuzej ilości plodnego sluzu i porządnym kluciu jajnikow, choc 16 troche mniej doskwieraly jajniki,ok 19bylo sucho,ale 24-26 jajniki się odzywały i uczucie wilgoci towarzyszyło przy tym.Cykle mam 30 dniowe. A teraz ciągle mi "mokro".
Witam, przyszła @-jak na mnie dziwna, ale jest.
Wczoraj zaczęło mnie trochę "ganiac do wc" i wzięłam nospe, bo to przecież rozkurczowe.
Jusastar, może to fasolka?
P.s ja polecam podklad Clinic rednes specjalnie redukujacy przebarwienia tez troche ich mam i jestem bardzo zadowolona koszt znosny. A jak mialam taki mega problem z cera i krosty a wlasciwie bulwy jakies okropne czerwone to w Duglasie pani dala mi sprobowac Rough Bunny Rough i powiem wam ze byl obledny. Kupilam, kosztowal majatek, ale caly dzien nic nie bylo widac i co najwazniejsze nie zapychal porow i nie powodowal wiekszych klopotow.