reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Hej Laski:)))
Dominika trzymam mocno kciuki żeby to nie była @...
Jussastar, podziwiam, że masz taką silną wolę co do słodyczy... ja ostatnio pochłaniam wszystko co napotkam na drodze...;/ ehh...
Aschlee, a u Ciebie w końcu się coś wyjaśniło???
Annam nie smutaj się kochana:) Na Ciebie tez przyjdzie pora:)
Grubson powodzenia na praktykach:)
Majdaczek, testuj najwcześniej w dniu spodziewanej @... bo pamiętasz co było w zeszłym cyklu....
U mnie póki co pochmurno i słoneczka nie widać... a miało dziś być pięknie!!!
Powiem Wam dziewczynki, że dzięki temu, że ostatnio nie mam czasu na nic i non stop coś się dzieje, nie myślę w ogóle o ciąży i o testowaniu:) Do niedzieli mam już plany, a od niedzieli do środy już niewiele czasu pozostanie do spodziewanej @... Specjalnie na razie nie kupuję testu, żeby nie kusiło:)
Testuje któraś dzisiaj???:) Jak tak to trzymam mocno kciuki &&&&&
Co do podkładów to też nic nie poradzę, bo używam sporadycznie;)

Hej!

Ja używam tylko kremu BB i mi wystarcza bo racej mam bezproblemową cerę.

Butterfly - fajnie, ja jak pojadę do mamy, a przyjechała też siostra z dziećmi to też nie będę myśleć :) Będzie zajęcie. A tak najlepiej:-)
Dominika - oby nie @ !!!!!!! &&&&&

Miłego dnia!

butterflay to Ci zazdroszczę. Ja mam kupę roboty, tydzień leci za tygodniem, praca, dom, dzieci, zwierzaki, itd., ale jednak nie mam dnia, żebym przynajmniej kilka razy o tym nie myślała. Chociaż zauważyłam, że z cyklu na cykl jest coraz lepiej. Już wszystkiego tak nie przeżywam, jak na początku i porażki przyjmuję lżej.

Butterfly kochana ja pozniej juz testu nie robilam i nie zamierzam robic czekam az moja gin wroci z urlopu i ide do niej zobaczymy co powie.Poki co uznalam to plamienie za dziwna @ i staramy sie dalej :wink:

Jussastar - no i takie nastawienie mi się podoba;)
Majdaczek, jak tak ciągle będziesz myśleć o tym to zwariujesz Kochana...
Aschlee - w takim razie działaj:D

Kochane trzeba mi jakiś super dobry przepis i nie za trudny ze schabem, może jakieś roladki????

reklama
butterflay chyba wezmę z Ciebie przykład :tak: Co u Ciebie dziś schabik będzie? :)
Aż ślinka leci. Zazdroszczę Ci, że jesteś z córeczką w domu, moi chłopcy siedzą od południa sami z dziadkiem w domu, bo mąż ma 2 zmianę. Żal mi ich. Chciałabym móc poświęcać im więcej czasu, tak jak kiedyś :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry