reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Dominika ja też niestety borykam się jeszcze z nadwagą po ciąży choć minęło 4,5 roku. Co schudłam to przytyłam dzięki antybocianom. I wciąż mam te 15 kg za dużo. Przed zajściem w ciążę w styczniu dużo ćwiczyłam, nawet w ciąży robiłam odpowiednie ćwiczenia ale po poronieniu nie miałam do tego głowy...

U mnie ciąg dalszy gorszego samopoczucia. Najbardziej mnie denerwują te upławy po luteinie. I od czasu do czasu czuję jakby szczypanie w piersiach... Ale zwalam to wszystko na luteinę.

reklama
Lisica, mi zostało 2x tyle do zgubienia, był dluzszy czas że miałam restrykcyjna diete, ćwiczyłam w domu i dodatkowo chodziłam 3x w tygodniu na aerobik i step.To zrzuciłam jedynie 2kg:/ a później tyłam mimo ćwiczeń i diety...

Lisica robilam taki zestaw: FSH, LH, Progesteron, Estogeny, Prolaktyna,TSH, fT3, fT4,estradiol, testosteron, DHEA plus do tego morfologie czy nie mam niedoborow jakichs

Aschlee też trzymam kciuki za wyniki!:tak:

Lisica wiedziałam wykres na ovu, nooo trzymam mocno:tak:

Dominika mnie też przydałyby się jakieś cwiczenia.. ale znowu gardło boli.. Mąż zaczął biegać i mnie namawia.

A mnie jakieś choróbsko bierze kurde... żeby do urlopu mi przeszło:angry:

Aschlee trzymaj kciuki za dobre wyniki &&&
Kasia zdrowka!!!:)
Dziewczyny z tymi kg...to i ja mam problemy, ostatnio to ciągle jem...masakra jakaś:(
Dobranoc kochane i do jutra:*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry