reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Majdaczek, no ja póki co nie pracuję, ale w następnym roku, wysyłam małą do przedszkola a ja mam nadzieję do pracy... no chyba, że do tego czasu pojawią się 2 kreseczki na teście;) A schabik planuję na jutro, bo przyjaciółka z chłopakiem do mnie przyjeżdżają na 3 dni i chcę coś dobrego przygotować, tylko nie mam weny....;/ i potrzebuję jakiegoś dobrego przepisu, ale też nie jakiegoś bardzo pracochłonnego, bo nie mam za bardzo czasu:D

reklama
Butterfly- mam przepis na roladki schabowe. Rozbijasz posypujesz pieprzem, sola i musztarda smarujesz
Z Jednej strony. Na to slupek boczku, ogorka kiszonego i papryki i zawijasz, spinasz wykalaczka. Podsmazasz a pozniej wrzucasz do gara z tym tluszczem, dodajesz wody, lisc laurowy, pieprz i ziele i dusisz. Na koniec mozna dodac sol do smaku i odrobine mąki...

Dominika- a jednak. Powodzenia w tym cyklu.

Dominika Kochana glowa Do gory ;) dlaczego zakladasz ze marne szanse?Trzymam kciuki zeby sie udalo...a tak jak mowisz dieta pod okiem dietetyka lub lekarza nie jest przeszkoda Do staranek

Ashlee, mam spora nadwagę, z patyczaka urosłam do dduuuzej kobiety, w ciąży miałam zatrucie ciążowe i juz od 2 trymestru roslam (zaraz po cc spadło18 kg ale to kropla w morzu) , w dodatku dużo przytyłam i mam problem ze zrzuceniem nadprogramowych kg, a synuś zaraz 3 latka. Mam coś z tarczyca i teraz czekam na wizytę u endo.Hirsutyzm się prawdopodobnie przyplatał.

Dominika trzymam kciuki:) &&&
Jussastar, dzięki za przepis, brzmi smakowicie;))
Dziś mam bardzo pracowity dzień, umyłam wszystkie okna w domu... a jest ich 6 w tym jedno bardzo duże... zrobiłam pranie, upiekłam biszkopt na roladę a teraz biorę się za sprzątanie;) Jak dobrze, że moja córa śpi od 12:30 i jeszcze nie wstała;p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry