reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
To nasz pierwszy cykl starań o drugie dziecko ale bardzo sie boje ze sie nie uda bo słyszałam ze bardzo ciężko zajść w ciążę po implancie antykoncepcyjnym :(

Trzeba być dobrej myśli i nie mieć parcia, że to na juz, ze w tym cyklu musi się udać. Na ta chwile, nie wiem kiedy miałam ovu, kojarzę ze za jakiś czas będę miała @ i zacznie się nowy cykl, to jest najlepsze podejście bez spinania i wyliczania, ale zobaczymy jak to będzie w pazdzierniku:D mam nadzieje, ze te wyluzowane podejście pozostanie i będzie towarzyszyć naszym starankom:) :P
Mnie się wydawało, że kobietom po antykoncepcji łatwiej.

Dominika- my tak z luzem pierwszego synka "zrobiliśmy" odstawilismy gumki a po 4 dniach zaszlam w ciaze :p bo wychodziła z założenia będzie to będzie nie to nie :) ja też zawsze myślałam ze po anty. Latwiej no ale okazuje się ze po implancie nie, tyle ze jak zakladalam go to bylam pewna ze wiecej dzieci nie chce ; p

Mam NADZIEJE, ze uda się nam wszystkim;) Opowiedziałam Małemu bajkę o samochodzie, który lubił Morze Bałtyckie i położył się spać, ja też uciekam do spania.jutro jedziemy do Olsztyna, jak dam rade i wrocimy przed 22.00 to odezwę się do Was, czekam na wieści o || kreseczkach. Dobranoc;)

Ja wróciłam od szwagierki i jestem cała pogryziona przez komary, wścieknę się w nocy... Jutro pewnie też nie ma sensu mierzenie temperatury bo wypiłam trochę wina :-/ może być zaburzona. Pewnie już sobie odpuszczę w tym cyklu...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry