reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Lisica niby wiem...tylko ja zawsze sie nakrecam ze pewno cos nie tak jest:-( moga ale nie musza, ze to jakies zatrucie itp...mam nadzieje ze w poniedzialek bedzie juz troche lepiej i na pewno kupie test.Szczerze ten cykl spisalam na straty bo tak raz bylo raz nie bylo staran...od zabiegu tak nie bardzo potrafie wykryc kiedy plodne a kiedy nie...dlatego te moje obawy

Ostatnia edycja:
reklama
Aschlee25, życzę Ci, aby to były objawy ciąży!!! :) Ja miałam bardzo podobnie, ale tylko raz kilka dni temu cały ranek zwracałam i kręciło mi się w głowie, ale u mnie to na pewno nie objawy - za wcześnie.

Ja robię test jutro.. nie dam rady wytrzymać, mam ich kilka, dlatego robię, choć to jeszcze baaardzo wcześnie, jak ma wyjść to wyjdzie.. ;)

Aschlee, z tego co piszesz to wygląda, ze fasolka jest na rzeczy;)
Słyszałam, że kobiety ubóstwajace kawe nie mają w ciąży na nie patrzenia.
Kochana, życzę Ci bezpiecznej i nudnej ciąży ze szczęśliwym rozwiązaniem; )

HappyMum, czy ja wiem czy wstręt do alkoholu jest objawem ciąży, ja nie spożywam alkoholu pod żadna postacią i mnie wzdryga na samą myśl, a w ciąży nie jestem:P
Chociaż hormony i ciąża, rządzą się swoimi prawami;) mnie w ciąży odrzucala wiekszosc zapachow i 1 trymestr spedzilam w objeciach muszli klozetowej...ale to nie stanelo na przeszkodzie w zdobyciu 33kg...:P

Dominika-ja słyszałam ze dużo kibiet odrzuca od np. Piwa a wcześniej lubily:)
Mnie odrzuciło od papierosów i nawet nie mogłam stac obok kogoś kto niedawno palił, teraz nie pale już długo :D poza tym oprócz braku miesiączki zero objawow ax do 4 miesiąca, później tylko zgaga. Ogółem ciążę wspominam super za to poród tragedia:D ja przytyłam 18kg :D
Właśnie zjadłam 4 mufinki i tabliczkę czekolady :)

HappyMum, u mnie było trochę stresów, ale wspominam ciążę idealnie:)

Aschlee, wg mnie powinnaś mieć 1-2 testy w domu zawsze na stanie, bo to przecież nie pierwszy raz kiedy się tak dzieje.
Apteki żadnej dyzurujacej w Twoim miescie nie ma?
czekam na dobre wieści!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry