Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nie odbierz tego źle, ale większość z Was tu stara się o kolejne dzieciątko, u mnie są to starania o pierwszego malucha, więc i trochę bardziej się dystansuje od tego wszystkiego..Ja się po prostu zaczynam martwić, że coś jest nie tak..
A tak z innej beczki, dziewczyny, potrzebuje przepisu na zapiekankę ziemniaczaną Podrzuci któraś? będę wdzięczna
shawty, happymum, ale Wy młodziutkie jesteście Na pewno Wam się uda, jeszcze odrobina cierpliwości
Mnie zawsze uspokaja mój ginekolog, który mówi, że to na prawdę nie jest tak "hop siup" i jest ciąża jeśli przez kilka miesięcy się nie udaje, to wcale nie oznacza, że coś jest nie tak. Jestem pewna, że już niedługo obie zasilicie grono ciężaróweczek no i ja na pewno też
Dzien dobry ale sie tu ostatnio cichutko zrobilo.Dobrze ze Internet w Telefonie jest bo tak dopiero kolo 21 bym mogla wejsc i zobaczyc co u Was mnie dzisiaj jajniki kluja wiec chyba owu blisko ale staram sie o tym nie myslec i podejsc na calkowitym luziku...zastanawiam sie nad dzialaniem na wlasna reke z luteina bo ta moja lekarka zas na urlopie...wiec cisnienie mi sie lekko podnioslo bo pielegniarka kazala mi przyjsc dopiero 3.09 bede musia Do niej zadzwonic jak juz wroci z urlopu