reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Witam i ja po weekendzie:tak:
Grubsonku Ty myśl pozytywnie!!:tak:

shawty, happymum młodziudkie jesteście:-D ja to rocznik 82;-) i do tej pory się zastanawiałam czy nie za wcześnie się decyduję na 2 dziecko:-p

Nie odbierz tego źle, ale większość z Was tu stara się o kolejne dzieciątko, u mnie są to starania o pierwszego malucha, więc i trochę bardziej się dystansuje od tego wszystkiego..Ja się po prostu zaczynam martwić, że coś jest nie tak..

A tak z innej beczki, dziewczyny, potrzebuje przepisu na zapiekankę ziemniaczaną :) Podrzuci któraś? :) będę wdzięczna

shawty, happymum, ale Wy młodziutkie jesteście :) Na pewno Wam się uda, jeszcze odrobina cierpliwości :)
Mnie zawsze uspokaja mój ginekolog, który mówi, że to na prawdę nie jest tak "hop siup" i jest ciąża ;) jeśli przez kilka miesięcy się nie udaje, to wcale nie oznacza, że coś jest nie tak. Jestem pewna, że już niedługo obie zasilicie grono ciężaróweczek :) no i ja na pewno też :)

Dzisiejszy dzien mnie wykonczyl...padam na dziob

Kobietki bez stresow kazdej na pewno sie uda :tak: tylko musimy poczekac na te nasze Fasolki...One po prostu chca byc wyczekane ;)

Uciekam do lozka bo ledwo zyje a jutro na nowo.Dobranoc :)

reklama
Dzien dobry ale sie tu ostatnio cichutko zrobilo.Dobrze ze Internet w Telefonie jest bo tak dopiero kolo 21 bym mogla wejsc i zobaczyc co u Was :) mnie dzisiaj jajniki kluja wiec chyba owu blisko ale staram sie o tym nie myslec i podejsc na calkowitym luziku...zastanawiam sie nad dzialaniem na wlasna reke z luteina bo ta moja lekarka zas na urlopie...wiec cisnienie mi sie lekko podnioslo bo pielegniarka kazala mi przyjsc dopiero 3.09 bede musia Do niej zadzwonic jak juz wroci z urlopu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry