reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Ehhh napisalam posta i mi wcielo grrryyy

Grubsonku bedzie dobrze !!! Dzidziolek jest silny i walczy, duzo odpoczywaj i staraj sie nie denerwowac, trzymam baardzo mocno za Was kciuki !!! :****

Happy :**** , no i zycze udanego wypadu ;)

Asch u mnie tez pogoda jakos taka jesienna, ale ponoc tutaj IX, X i XI sa piekne ;) , w moich szafach totalne pustki w garderobie jesiennej :/ trzeba bedzie wybrac sie na zakupy ;)

reklama
Grubson musi być dobrze! Wiem że Cię zdołowało to, że leżałaś na sali z kobietami po poronieniu ale musisz być dobrej myśli! Wiem, łatwo jest mówić... Ale jesteście z maleństwem silni i przetrzymacie wszystko! Wierzę że tak będzie Kochana. Odpoczywaj.

Beata ostatnia zima tutaj byla bardzo cieplutka.Cala przechodzilam w jesiennej kurtce.Zimowki nie ubralam ani razu ale dwa lata temu byla zima okropna nie dosc ze zimno to sniegu prawie po kolana:-D

Grubsonku ja tez wierze ze wszystko bedzie dobrze:tak:

Ja temperaturę będę mierzyła, bo w sumie to dopiero będzie 2 cykl od początku do końca kiedy będę systematycznie mierzyć :) Swoją drogą pomiary temp są dla mnie bardzo przydatne. Drugi raz mi się zdarzyło, że jak mierzę temp to i zanotowałam spadek to było to równoznaczne od razu z @. Więc przydaje się, bo nie weźmie mnie z zaskoczenia :)
A przytulać się i tak przytulam wtedy kiedy mam ochotę, nie robię tego na siłę ! :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry