reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Najpierw była kolacja, a później przytulanie :D Ale raczej z tego nic nie będzie. Teoretyczna owulacja dopiero w okolicach czwartku/piątku, przynajmniej tak mówi OF i Ovuview ...:(

reklama
Witajcie! Nie śpię od 3:30 bo wtedy przebudziłam się i postanowiłam siknąć.... no są :D co prawda ciut blada ale jest :) zdjęcie jest z zaraz po siknięciu ale teraz ściemniała już . Za kilka dni powtórzę i myślę że wtedy będzie wyraźniejsza... kreski.jpg
Chyba nie do końca wierzę i strasznie się boję, ale staram się o tym nie myśleć. Musze uwierzyć w to, że tym razem się uda.

Załączniki

• kreski.jpg
    kreski.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 41
Martaha, gratulacje :) :*

No może i tak, ale prawda jest taka, że teraz to dopiero w środę może coś będzie.
Cieszę się na prawdę dziewczyny Waszym szczęściem, ale teraz jak patrzę, że co jedna dołącza i od razu pach i dwie kreseczki to jednak się dołuje trochę :(

buterfly, shawty dzięki :*
Shawty spójrz na moją historię - wolałabym mieć po dgórkę z zajściem niż przechodzić to wszystko. Zobzaczysz że wkrótce i tobie się uda. Ja już "stara baba " jestem po trzydziestce, a Ty... Pierwsze dziecko urodziłam mając 29 lat, więc nie dołuj się żyj pełnią życia i zobaczysz że będą efekty. A cyklu nie przekreślaj bo nigdy nie wiadomo :) &&&

Martaha!!!! Widzisz,umiesz dobrze siknac:P gratulacje:) Jestes przed terminem @ czy po?Sorki jesli pisalas.Lec na betke;)

Shawty,wrrrrr <no-no-no>,nie sugeruj sie tym co wyznaczaja Ci jakies aplikacje,obserwuj swoj organizm;) i nie badz pesymistka!Czym sie dolujesz;>? Przeciez mloda jestes,ktory tk Twoj cykl starankowy?Nie spinaj sie;) ehhh, zobaczymy co ja bede mowic w pazdzierniku;D Jak ma sie udac to sie uda,nawet 4-5 przed ovu;)

Buterfly,co u Ciebie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry