Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Najpierw była kolacja, a później przytulanie Ale raczej z tego nic nie będzie. Teoretyczna owulacja dopiero w okolicach czwartku/piątku, przynajmniej tak mówi OF i Ovuview ...
Witajcie! Nie śpię od 3:30 bo wtedy przebudziłam się i postanowiłam siknąć.... no są co prawda ciut blada ale jest zdjęcie jest z zaraz po siknięciu ale teraz ściemniała już . Za kilka dni powtórzę i myślę że wtedy będzie wyraźniejsza...
Chyba nie do końca wierzę i strasznie się boję, ale staram się o tym nie myśleć. Musze uwierzyć w to, że tym razem się uda.
No może i tak, ale prawda jest taka, że teraz to dopiero w środę może coś będzie.
Cieszę się na prawdę dziewczyny Waszym szczęściem, ale teraz jak patrzę, że co jedna dołącza i od razu pach i dwie kreseczki to jednak się dołuje trochę
buterfly, shawty dzięki :*
Shawty spójrz na moją historię - wolałabym mieć po dgórkę z zajściem niż przechodzić to wszystko. Zobzaczysz że wkrótce i tobie się uda. Ja już "stara baba " jestem po trzydziestce, a Ty... Pierwsze dziecko urodziłam mając 29 lat, więc nie dołuj się żyj pełnią życia i zobaczysz że będą efekty. A cyklu nie przekreślaj bo nigdy nie wiadomo &&&
Martaha!!!! Widzisz,umiesz dobrze siknac gratulacje Jestes przed terminem @ czy po?Sorki jesli pisalas.Lec na betke
Shawty,wrrrrr <no-no-no>,nie sugeruj sie tym co wyznaczaja Ci jakies aplikacje,obserwuj swoj organizm i nie badz pesymistka!Czym sie dolujesz;>? Przeciez mloda jestes,ktory tk Twoj cykl starankowy?Nie spinaj sie ehhh, zobaczymy co ja bede mowic w pazdzierniku;D Jak ma sie udac to sie uda,nawet 4-5 przed ovu