reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Dominika jedno czego jestem pewna to to że na betę na pewno nie pójdę. Szkoda mi stresu i kasy co ma być to będzie. Ostatnio latałam na te bety - wszystko pięknie rosło a serduszko nie biło, więc nikt mnie na to nie namówi... Siknę jeszcze raz za kilka dni i powinna pociemnieć i umówię się na wizytę za jakieś 2 tygodnie. Dzisiaj miała przyjść @ ale ja chyba mam jakieś poźne te owulacje bo mi testy zawsze wychodzą najwcześniej w dniu a czasem dopiero kilka dzni po terminie
Buterfly no dzieci z tych samych roczników, ale my chyba nie ;)

reklama
Martaha, jasne, nei chciałabym przechodzić tego samego co Ty . Ale mimo wszystko całe życie byłam przekonana, że akurat będąc w moim wieku (91 rocznik) to zajście w ciąże to będzie najmniejszy problem. W sumie 3 cykl będzie...:)

No co by nie było, gratuluje dziewczyny :*

Martaha, fakt jestem jeszcze przed 30, ale niewiele i do młodziaków też nie należę:)))
Dominika, a dzięki u mnie wszystko dobrze, miałam kilka dni przerwy od mdłości ale wczoraj znów powróciły:p Widać maluszek ciągle przypomina o sobie ale to dobrze;))) A ja widzę, że u Ciebie 2 kg.mniej gratki wielkie;)))) Ja to zaczynam przypominać wielką słonicę;p a brzuch mam taki jak bym już co najmniej w 6 miesiącu była;p Za rok też biorę się za siebie;p
Shawty wyrzuć do kosza te wszystkie aplikacje i posłuchaj swojego organizmu, wyluzuj i pod koniec cyklu tez ujrzysz 2 piękne kreseczki;p Jak to się mówi do trzech razy sztuka:)

Shawty glowa do gory kochana kazda z nas przyjdzie z testem z dwiema kreseczkami wiec luzik:tak:wiem ze to ciezko bo mam czasem tak samo ale coz nic na to nie poradzimy wiec zostaje nam dalej starac sie i czekac:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry