reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Wiem, że marudzę, ale dziś poniedziałek, dlatego tak :(
Ogólnie to jakoś ciemno widzę cały ten cykl i tak narzekam może...
Do środy jest jeszcze kawałek, ale sama wiesz jak to jest, równie dobrze może ovu być wcześniej i zwyczajnie nie zdąże...:(
Stanę na uszach, żebyśmy się tylko nie pokłócili do środy...bo to już w ogóle popsuje atmosferę.. :(

Butterfly dziekuje za sloneczko mam nadzieje ze tu do mnie przyjdzie:tak:

Shawty kochana wiesz...ja w ostatniej ciazy przytulalam sie tylko raz i to nie w owu tylko w pierwszy dzien plodny reszta przytulanek byla poza okresem plodnym i sie udalo.Wiec glowa do gory reszta dni tez sie liczy nie tylko owulacja;-) tym bardziej zeZobacz załącznik 640325 nie musza dlugo wytrzymac bo od srody do wyznaczonej Ci owu sa max dwa dni jak nie jeden;-)

No tak, tylko wiesz Aschlee, to tylko głupi program wyznacza ovu...więc wcale nie powiedziane, że ona akurat będzie o czasie. No czas pokaże kiedy przyjdzie. Po prostu na nic teraz nie liczę..nie ma szans...:)

Shawty kochana nie wyliczaj tych dni, ovu itd to nie pomaga. Tak prawdę mówiąc to ja nawet nie wiem kiedy miałam ovu bo nie monitoruję się w żaden sposób. Wyluzuj się i nie myśl kiedy byłoby dobrze działać a kiedy nie, po prostu ciesz się byciem razem a wszystko się ułoży :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry