Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wiem, że marudzę, ale dziś poniedziałek, dlatego tak
Ogólnie to jakoś ciemno widzę cały ten cykl i tak narzekam może...
Do środy jest jeszcze kawałek, ale sama wiesz jak to jest, równie dobrze może ovu być wcześniej i zwyczajnie nie zdąże...
Stanę na uszach, żebyśmy się tylko nie pokłócili do środy...bo to już w ogóle popsuje atmosferę..
Butterfly dziekuje za sloneczko mam nadzieje ze tu do mnie przyjdzie
Shawty kochana wiesz...ja w ostatniej ciazy przytulalam sie tylko raz i to nie w owu tylko w pierwszy dzien plodny reszta przytulanek byla poza okresem plodnym i sie udalo.Wiec glowa do gory reszta dni tez sie liczy nie tylko owulacja;-) tym bardziej zeZobacz załącznik 640325 nie musza dlugo wytrzymac bo od srody do wyznaczonej Ci owu sa max dwa dni jak nie jeden;-)
No tak, tylko wiesz Aschlee, to tylko głupi program wyznacza ovu...więc wcale nie powiedziane, że ona akurat będzie o czasie. No czas pokaże kiedy przyjdzie. Po prostu na nic teraz nie liczę..nie ma szans...
Shawty kochana nie wyliczaj tych dni, ovu itd to nie pomaga. Tak prawdę mówiąc to ja nawet nie wiem kiedy miałam ovu bo nie monitoruję się w żaden sposób. Wyluzuj się i nie myśl kiedy byłoby dobrze działać a kiedy nie, po prostu ciesz się byciem razem a wszystko się ułoży