reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Martaha, gratulacje!!!! :-) Bedzie dobrze, musi! :-)

Asch, milego dnia :-)

Shawty, luzik, jak ma sie udac, to sie uda od jednego strzalu, tak jak u nas ;)

Ehh pogadalam z mezem, wyryczalam sie i mi lepiej, nawet jak wylece to nie bedzie tragedii, przynajmniej spokojnie przejde ciaze a jak sie urodzi to nie bede musiala tygodniowego noworodka zostawiac z opiekunka, a tak by to wygdalo..

Ostatnia edycja:
Ja nie w humorze takze.. Ehh na 90% bede miala ten rok w plecy, dzien nauki a ja nie pamietam nic.. No nie dziala mi mozg i chocbym sie zes*ala to mi nie idzie i koniec..

Grubson ja dzis mam wieczor zawalony nauka wiec tez humor taki se...ale coz zrobic...Trzymam kciuki zebys dala rade:tak:

Shawty milego odpoczynku kochana.Nalezy sie po calym dniu:tak:

Jakos mi sie strasznie spac che...chyba dzialam jak kot najchetniej cala zime bym przespala pod cieplym kocykiem:-D

reklama
Hej.. a co tu się dzieje? Aschlee wirtualnymi plemnikami zapładnia:cool2: Może i u mnie coś zdziałasz kochana;-)

Grubsonku ja się nie dziwię, ze jesteś rozkojarzona ...w końcu mały człowieczek sobie tam fika;-) Ja też nie mogłam się skupić w ciąży, broniłam inż w 27 tc:tak:też luzu nie miałam niestety, tyle, że pierwsza weszłam na obronę... a kolejka była niezła od 7 rano do 21:szok:

Shawty Ty się nie poddawaj, trzymam kciuki. Ja za tydzień testuje Ty za dwa i mamy II kreski nie;-)??

Ja też odpoczywam po pracy w sumie, zmęczona jestem a tu dopiero poniedziałek minął.. jeszcze 4 dni wstawania o 5 rano:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry