reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Ja lece juz do lozeczka jutro o 5 pobudka wiec trzeba troche pospac potem wroce poucze sie i zas szkola...buziaki milej nocki.Ale naprawilam sobie aplikacje w tel to bede zagladac w drodze i na przerwie ;)

Lisica fajne popoludnie Wam szef zorganizowal :tak:

Grubsonku ja wiem ze pewnie pytalam ale z tego przemeczenia chyba sklerozy dostalam...z czego teraz egzamin Cie czeka?

Ostatnia edycja:
reklama
Ja z Olkiem na nogach jestem juz od 5.30... :D niedlugo z psami lece na dwor,troche ziiimnooo.Zrobie sobie gorace kakao,zebu czekalo na mnie cieple po powrocie ze spaceru z psami ;) jeszcze musze po swieze buleczki i chlebek leciec;) Zaraz ide meza budzic.

Co dzis robicie na obiadek?

Witajcie :)
U nas też paskudnie i w dodatku pada deszcz.
Na obiadek u mnie ziemniaczki z gulaszem i mizerią oraz zupa ogórkowa. Prawie gotowe prócz ziemniaków i mizerii bo ja muszę robić obiady wieczorem bo mała ma żłobek bez wyżywienia i muszę jej dawać obiadki. Ale jeszcze 3 dni nielicząc dzisiaj i już przejdzie na żywienie przedszkolne :) trochę zaczynam się stresować tym przejściem, ale mo0że ne taki diabeł straszny :)
Shawty a jaki plan na jutro? już wymyśliłaś kolejną niespodziankę?
Lisica Oda1 dziękuję :) Jestem taka szczęsliwa, a jednocześnie strasznie się boję, ale postanowiłam, że nie będę rozmyślać co może pojść nie tak, tylko podchodzę do tego z czystą kartą, zapominając o przeszłości... no przynajmniej staram się ! :)
Ashlee ty faktycznie zabiegana jesteś praca , szkoła, ksiązki no nie masz czasu na nudę...
Majdaczku gdzie się podziewasz?

Ostatnia edycja:
reklama
Myślę o czymś innym ;) Bo w sumie wieczór z winem był w sobotę :D a jutro to i tak wpadnie wieczorem, zmęczony także raczej na specjalny romantyzm z jego strony nie mam co liczyć :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry