reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Grubsonku, wcale Ci sie nie dziwie. Rozwija Ci sie fasoleczka i "wysysa" z Ciebie wszelkie sily, ale niech jej to na zdrowko idzie, a Ty kochana uwierz w siebie. Jeden talizman masz przy/w sobie takze uda sie :-)
Aschlee, jestesmy bardzo podobne. Ja tak samo najchetniej bym przespala cala zime :-) takiego mam lenia.
KasiaJ, noo za Ciebie trzymam kciuki, ale u siebie to moge jedynie pomarzyc o kreseczkach :-(

reklama
Grubson,takie uroki ciąży;)

Kasia,Shawty 3mam za Was kciuki;)
W listopadzie bede testowac;) i juz pewnie wszystkie beda zafasolkowane;)

Aschlee,jest zimnawo ale chyba wole bardziej chlodniejsze dni niz upaly i duchote w powietrzu.

HappyMum,co tam u Ciebie?

Ostatnia edycja:
Heja:) Ja od dziś powrót do pracy po urlopie. Średnio mi się chce tak się rozleniwiłam, a i mąż jeszcze na urlopie i po pracy remonty ciąg dalszy... :-) Bogu dzięki, że się dobrze czuję.
Shawty- moja przesyłka musi Ci przynieść szczęście :tak:Zobaczysz.

Grubson- to jest tak źle z koncentracją? Może coś mimowolnie wchodzi do głowy i później się przypomni?

Jutro idę do gina, trzymajcie kciuki. Może już posłyszę serduszko?

Skasowalo mi dwa posty juz :-/ wrrr...jussastar, czekam na przesylke i dziekuje raz jeszcze. Daj koniecznie znac jak po wizycie.
Aschlee ja wole herbatke i kocyk :-) no i Twoje plemniki :-D
Dominka, pozwolisz ze dotrzymam Ci towarzystwa w listopadzie? Chociaz nie mam nic przeciwko urodzinowej niespodziance..
Majdaczku, gdzie sie podziewasz? :-)

Grubson, kiedy masz ten egzamin? nie ma jakiegoś streszczenia do tych 700 stron? Może załóż sobie jakiś plan minimum i staraj się powoli realizować na przemian z odpoczynkiem i relaksem w dużej ilości. Nie stresuj się aż tak bardzo wynikiem. Zrobisz ile możesz. A jak nie zdasz, to na pewno jest jakiś dobry plan B (nawet jeśli na niego jeszcze nie wpadłaś). Masz jeszcze możliwość jakiejś poprawki jakby co?

Dziewczyny, ja też nie lubię zimna, a teraz już raczej będzie coraz gorzej.

Dominika, przy takim przyroście naturalnym jak tu na forum, to chyba musisz się postarać i dopiąć sprawę już w październiku.

Ostatnia edycja:
Marta GRATULUJĘ!
Wybaczcie że nie nadrobię ale dopiero wróciłam do domu, szef robił 20-lecie firmy i zabrał nas na łódkę nad Solinę. Fajnie się żeglowało ale jestem zmarznięta, padnięta i szumi mi w głowie ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry