reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Jestem, jestem :)
Witam się z rana.
Miałam wczoraj urlop, bo musiałam z synem jechać na ściągnięcie szyny i do kontroli. Na szczęście szyna ściągnięta, choć strasznie mi go żal, bo teraz bez niej strasznie go boli kostka.

beata tak bardzo mi przykro. Bardzo mocno Cię tulę. Odpocznij, a potem wróć do nas.

grubson masz rację co do wątku kwietniówki. Ja też jakoś nie mogę się tam odnaleźć. A tu jest tak miło i czasem śmiesznie :tak: Ja też mam ostatnio doła. Jakoś myślałam, że jak już zajdę w ciążę to wszystko szybko poleci, a tu ciągle pod górkę. Najbardziej stresuję się rozmową z szefostwem, bo chciałabym jak najszybciej iść na L4, bo czuję, że długo tak nie pociągnę. Boję się tej rozmowy, jakbym zrobiła coś bardzo złego, a Ja po prostu jestem w ciąży, Chyba zrobię to pod koniec tego tygodnia, bo chcę mieć już to za sobą.

julia witaj i na tym wątku :tak:

Dominika Ja też lepiej czuję się na tym wątku :-)

martaha Ja po cichutki Ci gratuluję :tak:

shawty dziękuję, że o mnie pytałaś. Nie załamuj się dziewczyny, bo zobaczysz, że będzie dobrze. Ja cały czas za Ciebie trzymam kciuki i wiem, że na pewno za niedługo do nas dołączysz. A teraz popracuj w tym tygodniem trochę nad mężem i będzie OK:-)

Ale u nas paskudna pogoda, wczoraj troszkę słoneczka było, a dzisiaj już deszcz od rano i strasznie zimno.

Cześć Kochane...
U mnie też zimno jak cholera!!! Chyba muszę się wybrać na zakupy bo w szafie pustki i co najgorsze już się prawie w spodniach nie dopinam;/ I dla młodej płaszczyka nie mam:(((
Dominika ja dziś chyba zrobię pieczone udka, bo mało roboty przy tym do tego ryż i mizeria i jest!;p
Shawty zrobię dziś jagodzianki a co!:P Wpadniesz do mnie?:)
Lisica, fajnego masz szefa:D
Kasia, ja już u Ciebie widzę 2 kreseczki:P
Poza tym Aschlee Was tu wszystkie zapłodni:D
Grubsonku, głowa do góry, zawsze można jeszcze poprosić o dopytanie w innym terminie:) Może akurat pytania ci podejdą i będzie wszystko git;)
Jussastar, fajnie, że się odezwałaś:) Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę;)
No Majdaczek wreszcie jesteś:) Nie a co się stresować, tylko załatw to jak najszybciej, teraz musisz dbać i o siebie i o maluszka:*
Happymum gdzie jesteś????

A ja dziś zaszalałam i spałam do 8;))) I mój dzieć też:):D a rzadko się to zdarza:) Choć nie powiem, żebym się wyspała, bo chyba z 6 razy w nocy na siku latałam...ehhh...

Ostatnia edycja:
No tak, nad nim najłatwiej pracuje się w weekend, bo jednak na tygodniu to jest zapędzony tym wszystkim. Praca, odciążanie rodziców, jeszcze sobie treningi wymyślił, więc praktycznie urwanie głowy ciągle...Muszę coś wymyślić, ale już na prawde kończą mi się pomysły :(

Cześć Kochane...
U mnie też zimno jak cholera!!! Chyba muszę się wybrać na zakupy bo w szafie pustki i co najgorsze już się prawie w spodniach nie dopinam;/ I dla młodej płaszczyka nie mam:(((
Dominika ja dziś chyba zrobię pieczone udka, bo mało roboty przy tym do tego ryż i mizeria i jest!;p
Shawty zrobię dziś jagodzianki a co!:P Wpadniesz do mnie?:)
Lisica, fajnego masz szefa:D
Kasia, ja już u Ciebie widzę 2 kreseczki:P
Poza tym Aschlee Was tu wszystkie zapłodni:D
Grubsonku, głowa do góry, zawsze można jeszcze poprosić o dopytanie w innym terminie:) Może akurat pytania ci podejdą i będzie wszystko git;)
Jussastar, fajnie, że się odezwałaś:) Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę;)
No Majdaczek wreszcie jesteś:) Nie a co się stresować, tylko załatw to jak najszybciej, teraz musisz dbać i o siebie i o maluszka:*

A ja dziś zaszalałam i spałam do 8;))) I mój dzieć też:):D a rzadko się to zdarza:) Choć nie powiem, żeby się wyspała, bo chyba z 6 razy w nocy na siku latałam...ehhh...

Jak jagodzianki to jestem za chwilkę :) Podałaś mi dobry pomysł na jedzonko dla tego mojego na jutro :)
Zaraaz się go zapytam czy będzie miał ochotę :)
No wybacz, jakieś objawy dzieciątka musisz mieć :) A ze naciska na pęcharz to jedno ;)

reklama
zolnierz.gifMelduje sie z goraca kawka w reku i w miedzy czasie gotujaca obiad bo dzis nie uda mi sie juz tak wczesnie wrocic do domu.Dzisiaj nie podejrzewam ciekawego dnia bo mam zajecia z babka z ktora dzialamy na siebie jak plachty na byka. Ale coz nie zamierzam sie tym przejmowac i psuc sobie dnia.

Majdaczku super ze sie odezwalas biedny ten Twoj syn...ale na pewno dzielny jest to to przetrwa:tak:

Mniammmmm jagodziankijedzonko.gif

Shawty jak znajdziesz przepis to jak jest przetestowany to zapodaj nam go tutaj:tak:

Załączniki

• zolnierz.gif
    zolnierz.gif
    5,3 KB · Wyświetleń: 56
  • jedzonko.gif
    jedzonko.gif
    107,5 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć