martaha123
Fanka BB :)
Ale wspólna kąpiel to myślę że jest odprężające , o masażu nie wspomnę...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też mam ostatnio doła. Jakoś myślałam, że jak już zajdę w ciążę to wszystko szybko poleci, a tu ciągle pod górkę. Najbardziej stresuję się rozmową z szefostwem, bo chciałabym jak najszybciej iść na L4, bo czuję, że długo tak nie pociągnę. Boję się tej rozmowy, jakbym zrobiła coś bardzo złego, a Ja po prostu jestem w ciąży, Chyba zrobię to pod koniec tego tygodnia, bo chcę mieć już to za sobą. 

Cześć Kochane...
U mnie też zimno jak cholera!!! Chyba muszę się wybrać na zakupy bo w szafie pustki i co najgorsze już się prawie w spodniach nie dopinam;/ I dla młodej płaszczyka nie mam((
Dominika ja dziś chyba zrobię pieczone udka, bo mało roboty przy tym do tego ryż i mizeria i jest!;p
Shawty zrobię dziś jagodzianki a co!Wpadniesz do mnie?
Lisica, fajnego masz szefa
Kasia, ja już u Ciebie widzę 2 kreseczki
Poza tym Aschlee Was tu wszystkie zapłodni
Grubsonku, głowa do góry, zawsze można jeszcze poprosić o dopytanie w innym terminieMoże akurat pytania ci podejdą i będzie wszystko git
Jussastar, fajnie, że się odezwałaśTrzymam kciuki za dzisiejszą wizytę
No Majdaczek wreszcie jesteśNie a co się stresować, tylko załatw to jak najszybciej, teraz musisz dbać i o siebie i o maluszka:*
A ja dziś zaszalałam i spałam do 8)) I mój dzieć też
a rzadko się to zdarza
Choć nie powiem, żeby się wyspała, bo chyba z 6 razy w nocy na siku latałam...ehhh...
Melduje sie z goraca kawka w reku i w miedzy czasie gotujaca obiad bo dzis nie uda mi sie juz tak wczesnie wrocic do domu.Dzisiaj nie podejrzewam ciekawego dnia bo mam zajecia z babka z ktora dzialamy na siebie jak plachty na byka. Ale coz nie zamierzam sie tym przejmowac i psuc sobie dnia.