reklama

Starania od wiosny/lata 2014

No ja pomyślałambym może nawet o połowie kolejnego, ale zrobisz jak uważasz. Ja teraz byłam na 1 wizycie 7t1d i wszystko już było pi,ęknie widać z serduszkiem włącznie :) tyle że ja mam cykle dłuższe o tydzień od standardu (35 dni)

reklama
Ja się umówiłam na 23.09 to będzie 7t3d lekarz stwierdził, że wcześniej to niepotrzebny stres. ( a byłam u niego w 5t3d):tak:
Badania lekarz mi zlecił i dostać mam skierowanie na badania prenatalne. Umówiłam już terminy, bo potem cieżko.

Dominika ja mialam juz prenatalne w 13tc u mojego gina. Ma do ry sprzet i jest specjalista wiec mam to szczescie ze nie szwedam sie po roznych gabinetach. Teraz czeka mnie polowkowe za 4 t niecale.

Dominika -bardziej czekam za pracą(czyt. Jak będą przyjęcia)
Na razie rezygnujemy ze starań. Za dużo problemów. Może za rok jak wszystko poukladamy.
Powinnam się teraz z wami pożegnać ale tak bardzo was polubilam przez ten krótki czas ze ciezko was zostawić.

Mam betę. No i nie jest wysoka... Tzn. jest ok (mieszczę się w zakresie 3-4 tydzień, a obecnie jestem w 4t4d) - 94,3. Ale ostatnio moja beta też nie szalała :( albo tak to u mnie wygląda, albo znów coś nie tak... Zbadam jutro przyrost.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry