reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Lisica,zrob po 48h;) kiedy mialas termin @?

Asiu,polowkowe nie prenatalne;)

A ja w piatek umowie sie do gina,mialam przyjsc po 10dniach,ale pojde po 8.W niedziele na bank mnie nie przyjmie,a we wtorek na caly dzien zostawiam samochod u gazownika.

Grubson,jak po rozmowie?

Shawty,jak wynik?

Ostatnia edycja:
Shawty gratuluję.

No dobra, już mam odpowiedź, najważniejszy jest przyrost ;) widełki są tak ogromne że patrzy się na nie tylko orientacyjnie. Może faktycznie zagnieżdżenie było później u mnie. A i w normach, które znalazłam w sieci, mój wynik się kwalifikuje na 4-5 tc. W normie podanej przez labo, które badało moją betę, brakuje mi ok. 7.

Lisica, wszystko tak naprawde zalezy od tego kiedy byla ovu i kiedy nastapilo zagniezdzenie. Ja wiem juz teraz po usg ze ovu musialam miec wczesniej. Zawsze mialam 12dc a teraz musialo byc chyba 9 moze 10 dc bo wtedy bylismy w Paryzu i byly przytulanki a ze jeszcze jest chlopak to wiadomo ze centralnie w ovu musielismy sie wbic. Poczekajmy do czwartku z ta beta a tymczasem usmiech chce u ciebie widziec :-)

Shawty gratki.

Dominika tak polowkowe mam u mojego gina. Jest super.

Chcialabym wam przedstawic Ignasia :-) i zycze wam wszystkim z calego serca wytrwalosci w dazeniu do celu bo uda sie na pewno.

Załączniki

• 1410885932466.jpg
    1410885932466.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Asiu - piękne zdjęcie, akurat do rodzinnego albumu :-) Super, że wszystko przebiega tak jak trzeba.
Shawty - gratuluję Kochana !!!
Lisica - dokładnie tak, ważny przyrost. Ja nie mierzyłam ale ja dzień przed @ miałam 164 ale przecież wystarczyło, że owu miałam dzień, dwa wcześniej i już różnica.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry