JustynaJD
Fanka BB :)
grubson dziękuję :* Czyli mowisz ze zaszłas za 3-cim podejsciem
Może dla mnie też będzie do trzech razy sztuka
I właśnie sama się zastanawiam czy nie odpuścic tego cyklu i dopiero w następnym..Ale to wyjdzie w praniu hehe bo nie wiem jak nas może ponieśc. Na pewno zrobię sobie badania.A brzuch mnie boli strasznie mam takie skurcze momentami że szok także będzie to chyba normalny okres w sumie to już się zaczął. Fajnie, że Twoi rodzice się ucieszyli na wieś o wnuku lub wnuczce
A ogólnie jak u ciebie ciąża prawidłowa na tej luteinie??Już nie miałaś tych plamień?
Shawty beta jak marzenie a rodzice na pewno się ucieszą
Kurcze Wy tu macie problem jak rodzice to przyjmą a ja wręcz odwrotnie bo już czuję taką presję....Jesteśmy 2 lata po slubie i wszyscy wyczekują i dogadują a mnie to już zaczyna drażnic..no bo jak nie wychodzi to człowiek się wnerwia.( dla jasności- sama chcę dziecka a nie dlatego, że czuję presję otoczenia ).
Asch kochana oby tak dalej było pozytywnie!
Oda dzięki :*
Shawty beta jak marzenie a rodzice na pewno się ucieszą
Kurcze Wy tu macie problem jak rodzice to przyjmą a ja wręcz odwrotnie bo już czuję taką presję....Jesteśmy 2 lata po slubie i wszyscy wyczekują i dogadują a mnie to już zaczyna drażnic..no bo jak nie wychodzi to człowiek się wnerwia.( dla jasności- sama chcę dziecka a nie dlatego, że czuję presję otoczenia ).
Asch kochana oby tak dalej było pozytywnie!
Oda dzięki :*
no troche wczoraj sie przestraszylam bo ciut z porzadkami przegielam ale zadzwonilam do lekarki,polezalam wzielam leki i jest ok.Mam jak najwiecej lezec...troche to trudne ale jakos trzeba bedzie dac rade...Chyba jednak tej lekarki nie bede zmieniac mimo ze bede miala do niej daleko po przeprowadzce bo jak mam jakiegos cykora to chocb miala mi dlugo wyjasniac to to robi