reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Grubson - no faktycznie na medycynie to by była masakra czekać aż wszystko się zaliczy... A po 30 wiadomo - większe ryzyko. A najważniejsze to żyć w zgodzie samemu ze sobą :)

reklama
Juss super ze wszystko ok :-) bardzo sie ciesze no i czekamy na foki dzidzilka :-) . Nom za 2 mies juz chyba bedziemy walczyc ;-), zeby tak mirc mozliwosc przeskoczy w czasie ;-) , ale mam nadz ze czas szybko zleci :-)

Grubson no faktycznie stara rura z ciebie 24 lata ;) hehe ja wtedy dopiero slub bralam i o dziecku nie myslalam wcale..sami z mezem musielismy sie "dotrzec" i dojrzeć do tej decyzji:) jussastar to jestesmy w podobmym wieku ja 26:) i dla mnie to jest ten moment na dzidziusia:) juz sie nie moge doczekać. .

Jussastar ja mialam zrobione akurat 4D ale to nawet nie mialam tego w planie. Mialam normalna wizyte a gin powiedzial ze fajnie sie ulozyl i nie mogl sie powstrzymac ;-)

Pozdrawiam dziewczynki !!!

Wy to w ogóle stare rury jesteście hehe a ja co mam powiedzieć ;-) 32 mam :tak:

Beatko pewnie, nie poddawaj się, trzymam mocno za Was! :tak:

Asiu ale to cudny widok w tym usg:tak:ja robiłam młodej właśnie w okolicach 20 tc też 4 d :tak::tak::-) Bardzo mi się podoba imię, które wybraliście! Takie oryginalne:-)

Grubsonku ja się wcale nie dziwię, że taką decyzję podjeliście:tak: ja tak miałam z córką, gdybym wtedy nie podjęła takiej decyzji to teraz bym była dopiero w 1 ciąży... a wiek już też mam swój;-)

KasiaJ, ale masz już prawie 6 letnie dziecko ;) My o kolejnym będziemy mogli pomysleć najwczesniej za 6-7 lat więc będe w Twoim wieku ;)

Shawty, jak tam, kiedy idziesz do lekarza?

Beata - jak dobrze pojdzie fotki beda 27 wrzesnia:)
Asiu- tez zrobie 4d jak juz bedzie dzidzia wieksza...

A ja dzis mialam pierwsze powazne mdlosci, a akurat mialam jechac do pracy. Wiec ostatecznie maz mnie podrzucil a ja wracam autobusem.

hej Dziewczyny! wreszcie znalazłam chwilę żeby napisać.
Ja też mam 24 lata i też czuję się staro. Za szybko ten czas przeleciał.
Robiłam dziś test owulacyjny i druga kreska wyszła bladsza. Parę dni temu miałam śluz i pobolewanie w podbrzuszu. Sama nie wiem, co myśleć o tym.
W dodatku dziś miałam tak wrednego klienta, że jak tylko wyszedł to wulgaryzmy padły. Tak mnie wkurzył. Teraz nie wiem co dalej będzie, bo facet się uwziął na mnie.
Asia ale ten suwak Ci mknie do mety.
Grubson Ty zaczynasz studia? ja dostałam teraz grafik z mojej uczelni.

reklama
Witam,jutro dzwonie do gina i ide na wizyte.Do gina mam daaleko,a we wtorek wstawiam samochod do warsztatu,w dodatku w sobote/niedziele luteina mi sie skonczy.Jutro bedzie to 8dni po pierwszej wizycie,mam nadzieje ze juz bedzie cos widac.Mam na wkladce czasami kawe z mlekiem;( staram sie duzo lezec.

Shawty,sprawdzalas przyrost bety?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry