magenta :)
Fanka BB :)
hmm mialam dla ciebie iwasku swoja opowiesc ale mi sie wylogowalo konto i dupa od nowa bede musiala pisac
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i polecialam co prawda pierwsze dwa dni nie chcialam sie mieszac w ich zycie ale widzialam ze on ja olewa ona na gg gadala ze swoimi ''kolegami'' i ogolnie bylo tak ze ja o in bawilismy sie z malym.. 3 nocy popilismy sobie z moim w nocy i zaczelismy gadac jak bylo nam zle jak mielismy kiepsko w rodzinnach itp ogolnie kazdy temat poruszylismy i uslyszalam ze on nigdy z nia by nie byl gdyby nie syn itp ze on nie byl szczesliwy znia itp cala noc rozmowy spowodowala ze zakochalismy sie w sobie i gdyby nie on ja wogole bym nie poruszyla tego ze my cos moze razem ale zapytal mnie czy dam nam szanse ze mam nie myslec ze on chce sie bawic mna i moimi uczuciami itp i tak jestesmy razem szczesliwi
a ona do dzis sie puszcza zmienia facetow jak rekawiczki co chwile nowy zal mi tylko malego bo wiecznie poznaje swoich nowych wujkow i patrzy co mamusia z nimi robi to patologia normalnie pamietam jak ona jak zobaczyla ze moj J kolo mnie sie kreci to nagle zaczela go kochac i chciala do niego wrocic on ja zlal totalnie powiedzial ze nie ma szans probowala nam kolo tylku robic ale jak widac sie udalo a teraz mamy kontakt ok ona trzyma sie z dala od niego bawi sie swoimi zabawkamibardzo chętniewitaj mineralnakocica robimy wiosenny wysyp fasolek...dołączasz się??
Witamy mineralna
Oj jak ja czekam na pierwsze wiosenne II kreseczki !!!
Któraś musi przerwać wreszcie ta zła passę :-)