• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

oczywiście dyspensę na pisanie o bzdetach ma Ael :) dożywotnio :)
Eee ale o co kaman?????

Wiecie, czemu ja tu z wami siedzę a nie na wątku październikowym? Bo ile można czytać jaki wózek kupić, jakie śpioszki, jaki zestaw do paznokci, jakie butelki, imiona, jakie kopniaczki.
Dla mnie jest to po prostu za cukierkowe i tak słodkie, że no rzygać się chce. Nie lubię czegoś takiego. Temu wolę was zamęczać, a przynajmniej mogę wam pomóc. Co nie co poczytałam, coś tak wiem, więc mi fajnie jest gdy mogę pomóc, nawet jeśli nie chodzi o starania a o przepis, poradę czy tylko by dać cyca do wypłakania się.
Ja stąd nie idę, o nie, wy mi kochane szczęście przyniosłyście, więc ja tym szczęściem chce się podzielić z wami.

reklama
Zgadzam sie z Ael !! bo w marcowkach spokoj i cisza a gdy lekko nakrzyczalam na jedna ze ma nie panikowac i lezec w wyrku bo plami a u lekarza byla i sie caly czas zamartwia to nikt mnie nie poparl ani nic tak jakos ani to tam nie bylo takie jak tu bo tu sie znamy zaprzyjaznilysmy sie a w marcowkach taki spokoj nikogo nieznam ... nawet rozmowy zabardzo sie niekleja,,, a tu kazdy ciekawy co u mnie i jakk bym wam fluidki dawala i rady jak mnie by tu nie bylo ?? a lozeczka i wozki pokazywalam nawet jak nie bylam w ciazy a dzieki jednej co pokazala wtedy wózek sie przydal bo mi sie ten model spodobal ;-)a tak bym mogla go nigdy nie znalesc ;-)

I znowu jakieś wywody między ciężarówkami a staraczkami ;-) chyba ja jedyna niczym się nie przejmuje w kwestii dzieci, ale będziecie miały przechlapane WSZYSTKIE jak zacznę ja się starać haha ;-) wtedy ja Wam dam popalić z męczącymi pytaniami, będziecie mnie przytulać do cyckóóóów :-) ( Tylko nie chce Ael, bo jej siara leci :-D)

Jak któraś z Was jeszcze nie była na Kac Vegas 2 to poolecam ;-) płakałam,ze śmiechu :-p

mam cos co poprawi wam humor ;-)
10499-dc8f8cb4c3e7f9855cd6a668ff8f35e0.jpg

Magda tu nie chodzi o wywody tylko tak jak donia(bodajże) napisała: chodzi o wyczucie. Mnie to jest teraz obojętne, wręcz przeciwnie, interesują mnie wasze wózki, brzuchole itd ale rozumiem dziewczyny,które się tym irytują. One też by tak chciały ale na razie nie potrafią wypracować w głowie funkcji "luzowanie".

A na innych tematach byłam, sprawdziłam. Wieje nudą ot co!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry