• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sun : wiesz moja mama nie mówiła teg ow sposób ktory robił mi przykrość ,raczej mowiła to piszczotliwie, a ja udawałm ze sie gniewam :)) - bo ogolnie to nie miałm nigdy większych problemów z wagą, po prostu nie jestem filigranowa i nawet jak schudne to nie bede, mam ciezkie kosci :)) moja mama zawsze uważała ze jestem piekna, mądra, i tp jak to mamy przewaznie dla nich dziecko jest najłdniejsze

Acha... no to teraz wszystko rozumiem... bo mojej kuzynce to mama nie mówiła niestety pieszczotliwie... :-( i to jest przykre...

Fifka no mój też komputerowiec :-) i czasami jest wojna o kompa...

reklama
A ha wiem co jeszcze chciałm zapytać ,czy używacie jakiś krem na rozstępy ??? bo ja mam już na tyłku wielkie blizny, chociaz jeszcze nie jestem w ciazy - więć prosze jak jakiś uzywacie i widzicie efekty to napiszcie mi nazwy

Ja dopiero od ciąży używam, ale od początku smarowałam się oliwką Nivea Baby a od 4 miesiąca kupiłam krem na rozstępy ziajka - mamamia :-)

moj tez na kompie siedzi, sczegolnie lubi na kurniku grac :)

Magda_lena dzieki za odpowiedz, ja oliwki nie uzywam ale moze warto zacząć.

fifka: moj własnie ostatnio tez cos o 2gim laptopie nawija, ale ja jakoś nie mam chęci bo za laptopa wolę witrynę do d. pokoju :))

sun: wiem ze to przykre, pamietam takie jedno zdarzenie, jak byłam z kolezanka na discko, ona jest tak tęższa i grubsza, i jak wychodziłysmy na dwor to taki jakis typ powiedział do niej "ty wielorybie " czy coś w tym stylu - tak mi sie zrobiło za nia przykro, nie wiedziałm co zrobić ,ale ona mowiła za duzo razy takie teksty słyszała zeby sie nim przejmować, nie wiem tacy faceci to powinni w kamieniołomach z maczugami siedziec

Ostatnia edycja:
Fifka my wieczorem siedzimy zazwyczaj na kompach :-) ale oczywiście przytuleni do siebie :-) aż takim maniakiem komputerowym nie jest :-) bo w pracy ma do czynienia z komputerami, tablicami multimedialnymi itp.

strona 2690 moja historia.. więc w granicach tych stron opisywane były nasze poznania się z lubymi :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry