• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ja teraz to na pewno nie.:tak: Jak już to we wrześniu. Własnie mi się dziś @ kończy:-) Ale kibicuję innym dziewczynom:-)
Jak się dzisiaj kończy tzn, że według tych dziwnych przeliczeń już jesteś w pierwszym tygodniu :-) i jest jeszcze możliwość, ze zapylisz w tym miesiącu :-)

zasasolkuję to mam nadzieje , że uskuteczniacie metodę " co 2 dni sex"
hmmmmm :biggrin2: teraz post do soboty taki trochę przymusowy
w poniedziałek owulka i znów działania:biggrin2: w niedziele jesteśmy na rodzinnym wyjeździe takim lajtowym więc nie będzie okoliczności sprzyjających, więc chcąc nie chcąc zasada 2 dni zachowana

Ostatnia edycja:
dobry kochane witam nowa staraczke :-)
monis i fifka mocno tule :-*
a ja dzis spalam lepiej a do tego przyszly wylicytowane spodnie ale ja blondynka i nie przeczytala ze one sa takie krutkie wiec je skroce na 3/4 i beda super :-)
wlasnie chcebek jem i chyba dzisiaj zrobie placek dagne :-) zobaczymy co z tego wyjdzie :-) maz ma isc po skladniki :-)

reklama
a czemu do soboty post ? właśnie powinnaś przelecieć męża tak,żeby i na owulkę wypadł stosunek :-) po owulce jeszcze do 4 dpo i potem już masz niepłodne..
w poniedziałek owulka i seks, że co dwa dni to wcześniej w sobotę. Teraz do soboty post, przymusowy bo się praktycznie nie widzimy, a seks na siłę bo trzeba dziecko zrobić nie ma sensu. No i po owulacji to już uuu kiedy chcemy i jak chcemy bo jesteśmy cali dla siebie. Tak po krótce wygląda mój plan produkcji dziecka :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry