Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Asiolku a brałas je jako antykoncepcje czy bardziej leczniczo?
I tak troszkę nas już zaciążyło ale jesteśmy bardzo związane z tym wątkiem i szkoda stąd odchodzić...
Rozgość się! Im nas więcej tym weselej!To dzisiaj ja się poskarże ... UMIERAM.... Byłam rano zrobić wyniki i już dwa razy wisiałam nad kiblem... Wróciłam i pie*dolnełam się znowu na łóżko. Nie jestem w stanie się podnieść tak mnie mdli... Chyba pochwaliłam za bardzo swoje samopoczucie ostatnio........:-(
Ael, bez sensu....![]()
Witajcie dziewczyny :* wiem już chyba wszystko o sobie... niestety moje obawy były uzasadnione :-(
Otóż wyniki moje są niezaciekawe (LH 14, FSH 3,8, Testosteron 0,7) co wskazuje na PCO. w związku z tym prawdopodonie cały czas naszych staranek byłam bezowulacyjna :-( bosh nawet teraz jak to piszę, to chce mi się płakać...
Ale dostałam leki... znów powodujące bezpłodność... więc przez najbliższe przynajmniej 3 miesiące na pewno nam sie nie uda
a do tego boję sie skutków ubocznych tych leków, bo późnej też bede brala CLO...
Ech smutny dzień dziś mam...![]()
Siemano :-) rozumiem, że się starasz?Witajcie Dziewczyny! Przeglądam sobie forum BB i patrzę, a tu taki ładny wątek akurat dla mnieDo tej pory przebywałam na Mamusie w 2012, ale teraz może i do Was się przyłączę.... (oczywiście jeśli mi pozwolicie ;-))