• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Siemano :-) rozumiem, że się starasz?

Może starasz się to jeszcze za dużo powiedziane, ale w każdym razie od niedawna wypatruję dwóch kreseczek :tak: Gdyby tylko moje cykle nie były tak nieregularne to pewnie byłoby mi łatwiej... Dziś 41dc, w 35 test negatywny, piersi bolą, dziewczyny na wątku Mamusie w 2012 poradziły mi zatestować raz jeszcze i chyba tak właśnie zrobię :-)

A za wszystkie Staraczki bardzo mocno trzymam kciuki!!!!!!!! :tak:

Just witaj :)

No ja myśle dziewczyny że któraś z nas lada moment zafasolkuje :)
taka dobra wróżba? :-)
Ja właśnie robię listę zakupów, które muszę zrobić przed wyjazdem na kajaki. Mąż już się nie może doczekać wypadu i dzwonił do mnie dzisiaj już chyba z 15 razy :-D:-D:-D

A za wszystkie Staraczki bardzo mocno trzymam kciuki!!!!!!!! :tak:
Witaj w naszym gronie i powodzenia dla Ciebie i nas wszystkich:-)

Ael no toż mnie pocieszyłaś.... -_- Poleżałam i czuję się nieco lepiej. Zaraz pójde coś zjeść i zobaczymy czy to tylko chwilowe....

No eej nooo...może w końcu któraś ciężarówka da mi odetchnąć co????! Ja muszę za wszystkie zbierać dolegliwości i dogorywać każdego dnia?! O NIE MA TAKIEGO UJA!

Witajcie Dziewczyny! Przeglądam sobie forum BB i patrzę, a tu taki ładny wątek akurat dla mnie:-D Do tej pory przebywałam na Mamusie w 2012, ale teraz może i do Was się przyłączę.... (oczywiście jeśli mi pozwolicie ;-))

Witam nową staraczkę i życzę krótkich i owocnych starań :-D
A co do testu to kiedy zamierzasz testować?

taka dobra wróżba? :-)
Ja właśnie robię listę zakupów, które muszę zrobić przed wyjazdem na kajaki. Mąż już się nie może doczekać wypadu i dzwonił do mnie dzisiaj już chyba z 15 razy :-D:-D:-D

Witaj w naszym gronie i powodzenia dla Ciebie i nas wszystkich:-)

No ja myślę :) i myślę że z tych kajaków to z jakąś fasoleczką wrócisz albo pojedziesz już z patrząc na suwaczek :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry