• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael ale ja mam przykazanie TYĆ!! I nie mogę sobie pozwolić na nie jedzenie i wymioty... :no: Ty tu durnia nie walaj...

Kobito! 2 tygodnie pocierpisz i zostaje Ci jeszcze 25 tygodni ciąży gdzie zdążysz PRZYTYĆ!!!!!
Ja się nie zgadzam na taki stan rzeczy! Brać ode mnie dolegliwości, ciężarówki! Wszystkie mi współczują ale żeby która wzięła to nie! :-P

Hej Atanku, ja poproszę jeden kawałek ciasta jak się zrobi :-*

reklama
Witam was kobitki :)

Ładna pogoda a ja co mam mega lenia. Całymi dniami mysle o imieniu dla dziecka

Spiszcie osobno z tatuśkiem propozycje, zobaczcie które się powtarzają i pogadajcie o tych właśnie imionach :-)

niema sprawy ale jeszcze maz nie poszedl do sklepu po skladniki obija sie ;-P
a ja znowu schudlam ;-) i sie ciesze jak glupia ;-)

No super, że schudłaś oby tak dalej. Ja jutro idę na kontrolną do gina, mam nadzieje, że zrobi usg bo chcę się dowiedzieć ile mały waży, to zobaczę jak u mnie waga stoi.

Hej :)
Ael to napuść sobie wody do brodzika :) a to jest 100x100 czy 90x90 ?

Udało nam się wyregulować temperaturę wody, dzwoniłam do serwisanta i zrobiliśmy jak powiedział. Mój jakąś godzinę temu do mnie przychodzi i mówi, że on ustawił. Idę puszczam wodę, no gorąca, więc pytam się jaka jest wyregulowana przecież jest gorąca, on patrzy i odparł, że dla mnie to gorąca. To mina oczywiście jak na głupka i tłumaczę jak krowie na rowie, że ja nie mogę się w takiej gorącej myć, to po pierwsze, a po drugie ja nie lubię takiej gorącej. I dawaj sama zaczęłam regulować. I udało mi się wyregulować na normalną temperaturę. A z deszczownicy to już w ogóle miodzio leci i chyba normalnie zaraz pójdę się myć, ale mój składa deskę do kibelka więc sobie poczekam...ehhh....

Ael im dłużej wyczekiwane tym większa radość :) a deszczownicy nie będziesz chciała zamienić na nic innego :D .

Mineralna a Ty jak się czujesz ?? ;> może jakieś zdjęcie brzucha byś pokazała ;> ?

reklama
Mamy liste imion choc krótka napewno sie powiekszy ale na dzien dzisiejszy
Judyta
Julita
Sybilla
Syntia

Olcia nie mam zdjęć brzucha ale moge zrobic, dzis wieczorem wrzuce. a dziwi mnie to bo raz mam taka mega piłke a czaem mam brzuszek aby aby

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry