Ael i jak wrażenia po deszczownicy ?
Taka czysta to ja się nie wiem kiedy czułam, a deszczownica gites, tylko jak jeszcze uda mi się obniżyć temperaturę wody to normalnie letni deszczyk

. Wypróbowałam hydromasaż z panelu a posiłkowałam się by nie leciała mi woda do oczu to przełączałam na hydromasaż do nóg, także git malina. Jeszcze mój podłączy światełka i klimę to super.
Nie używałam tylko słuchawki bo okazywało się, że na 4 możliwości puszczania wody, na każdej wychodziła inna temperatura z junkersa, tzn na deszczownicy coś ok 52 stopni, hydromasaż z panelu 50 stopni, stóp 53, a najgorętsze było ze słuchawki ok 58 stopni i nie dało się ni cholery mnie wyregulować.
Ale porządnie się wymyłam, porządnie włosy umyłam, tyle naskórka zlazło że oj.
Fasolka nie panikuj, po pierwsze nie dadzą jej dużo antybiotyku, najwyżej jakąś mniejszą dawkę ale dajmy na to 2-3 razy dziennie jeśli będzie potrzeba, po każdym razie organizm będzie lek wchłaniał a lek będzie zwalczał bakterię. Dostanie osłonę i na pewno kroplówkę, a do tego na podtrzymanie ciąży już na bank. Nie czarnowidzuj tylko czekaj i tyle. Pocieszaj koleżankę bo tego teraz potrzebuje.
Olciu aż pomarańczowy płyn Ziajki fajnie pachnie i pachnie.
Słyszę, że ojciec z moim wchodzą do domu i mój jeszcze do pokoju nie wszedł i pyta "i jak myłaś się?", po czym wlazł do pokoju a ja szeroki uśmiech i siedzę z turbanem na głowie